В практиката ми като козметик, сравнително често се срещам с дами, които споделят, че усещат кожата си с понижена жизненост, без тонус. Сред тях има дами, които споделят, че полагат редовно грижа за кожата си с хубава козметика, правят почистване на лице и подхранващи процедури. Но въпреки това, доминиращо остава усещането за понижен жизнен тонус на кожата и уморено излъчване на лицето.

Ако и вие имате подобни оплаквания, искам да ви кажа, че има решение – лимфен дренаж на лице.

Лимфен дренаж на лице е процедурата, която избистря тена, дарява свежест, зарежда клетките с нова енергия.

Подходящ е за хора, които вярват, че за да изглежда кожата добре не е нужно да се работи с медицински способи. За да възвърне лицето своя спокоен и отпочинал вид, не е нужно да се инжектират специални вещества в кожата. Необходимо е да дадем шанс на естествените природни процеси за изчистване на токсините и за възстановяване на жизнеността на клетките.

Лимфният дренаж е масаж, чрез който се стимулира лимфното движение. В резултат от това се повишава жизнеността на кожата,  отнема се подпухналостта и отточността при зрялата кожа, подпомага се отстряняването на торбичките около очите. Лицето добива свеж и отпочинал вид, кожата избистря тена и цялостно се подобрява излъчването.

Лимфният дренаж е подходящ за жени и мъже във всяка възраст.  Подобряването на лимфното движение стимулира процесите на естествена защита на кожата.

Масажът е особено ценен с медитиращото си въздействие.  Стимулирането  на позитивната сетивност на клетките води до успокояване на нервната система и усещане за пълен релакс.

Ако копнеете да видите лицето си свежо и отпочинало, запишете си час на телефон 0899 966 745.