Ако искаш да възвърнеш младежката еластичност на лицето си
Ако те притесняват  бръчките на челото и около очите
Ако мечтаеш  да премахнеш изражението на отспуснатост в зоната около устата

Има решение за теб!

В тази статия ще ти разкажа за  най-новият метод за възстановяване на кожата на принципа на ембрионалното структуриране на тъканта – Колаген Индуктивната Терапия.

Вероятно се интересуваш от най- новите научни достижения за постигане на младост и красота. Предполагам, че като повечето интелигентни жени си открила, че модерните методи се делят на две основни групи- синтетичен / изкуствено подобрение/ и естестевен /подобрение, чрез стимулиране на естествената природна красота/.

Ако си като мен, значи предпочиташ въздействия, които стимулират естествените природни процеси на здраве и красота. Имам какво да ти разкажа за най- новите методи на такова стимулиране.

На какво се позовава най- новият подход за възвръщане на естествената красота?

Разбирането за принципът на живота, заложен в кожата, като орган, който има огромни  възможности за непрекъснато обновяване и регенериране.

В рамките на целия живот, кожата непрекъснато се обновява и регенерира. И това е процес, който продължава до последния момент от живота на човека. Остаряването е  процес на постепенно  намаляване на способността на клетките да се възпроизвеждат.  Новите постижения на козметилигията доказват, че ако тези клетки бъдат стимулирани, те могат да заработят като млади и жизнени клетки.


Методът се базира на най-новите изследвания за клетъчната регенерация и клетъчния метаболизъм.


Новият козметологичен подход осъществява механични стимулирания на определени видове клетки /таргетни клетки/, които, чрез естествения природен принцип на възстановяване и обновяване на кожата създават нова перфектна еластична тъкан.

Това се случва, чрез множество микроубождания, които тъканта възприема като стимулиране. За да се разбереш принципът на това стимулиране, спомни си случай, в който си направила неволно убождане с игла. Забелязала ли си, че мястото, на което е убодена кожата много бързо се затваря и възстановява. Това, което се случва в тъканта след убождането е , че кожата веднага произвежда колаген и създава нови клетки, които да заменят тези, които  са пострадали при убождането.

Тук обаче се постига и допълнителен важен ефект : Чрез методът на контролирано, щадящо микро-травмиране се предизвиква:

  • възстановяване на загубените от възрастта връзки между клетките и клетъчната мембрана, от където се набавят стволовите клетки за обновяването на тъканта
  • стимулиране на производството на нов колаген и еластин
  • подобряване на комуникацията между клетките, създава се нова тъкан на места, на които е изтъняла или липсва.

Този метод обединява познанията от ембриологията, хистологията, биохимията, физиологията, патологията, генетиката и имунологията за да гарантира съвместният ефект на безопасност и здравословност на процедурата.


И още:

  • Активират се процеси на производство на собствена хиалуронова киселина.
  • Премахват се белези от акне /фиброзни тъкани /.
  • Стимулират се антифибротични фактори /предотвратяващи белезите/

Ето защо този метод е приложим в отстраняването на белези предизвикани от предходни заболявания на кожата и се постига нова, прецизна и гладка структура на кожата.

Стимулира се пълното възстановяване на младежката структура при старееща кожа , по начин, който е характерен за ембрионалното пълноценно структуриране на новите тъкани.

В резултат кожата става по-плътна, гладка, еластична и видимо по-млада.
Подобреното хранене на тъканта трайно насърчава метаболизма, обмяната на веществата и регенерацията. Кожата не само изглежда по-млада, но и работи като нова кожа. Това гарантира дълготрайност на постигнатия резултат в продължение на няколко години.

Подробна информация за клинично даказаните резултати от метода можеш да видиш тук:

http://divnamedik.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B5-%D1%81-%D0%BC%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B8/

Ако искаш да подобриш еластичността на лицето си и търсиш резултатът, който дава новия метод за подмладяване, запиши си час в салон „Дивна медик” на телефон : 089 99 66 745.