Виж най-новият метод за възстановяване на кожата на принципа на ембрионалното структуриране на тъканта – Колаген Индуктивната Терапия.

Искаш ли да възвърнеш младежката еластичност на лицето си?
Притесняват ли те бръчките на челото и около очите?
Мечтаеш ли да премахнеш изражението на отспуснатост в зоната около устата?

Ако търсиш решение на тези проблеми, но не искаш да правиш филъри и ботокс, запознай се с новия козметологичен подход в стимулирането на еластичността – Колаген Индуктивната Терапия.
Съвременната козметология съдаде Колаген Индуктивната терапия, за възпроизводство на нови тъкани на принципа на ембрионалното стимулиране на регенерация и растеж на нова кожа.

Методът се базира на най-новите изследвания за клетъчната регенерация и клетъчния метаболизъм.

Кожата е орган, в който са заложени възможности за непрекъснато обновяване и регенериране. Остаряването е естествен процес на намаляване на способността на клетките да се възпроизвеждат, но ако бъдат стимулирани, те могат да заработят като млади и жизнени клетки.
Новият козметологичен подход осъществява механични стимулирания на определени видове клетки /таргетни клетки/, които чрез естествения природен принцип на възстановяване и обновяване на кожата създават нова перфектна еластична тъкан. Възстановяват се загубените от възрастта връзки между клетките и клетъчната мембрана, от където се набавят стволовите клетки за обновяването на тъканта. Стимулира се пълното възстановяване на младежката структура, по начин, който е характерен за ембрионалното пълноценно структуриране на новите тъкани.

Защо Колаген Индуктивната Терапия е по-надежден и сигурен начин за подмладяване от познатите до сега?

– Използват се познанията в ембриологията, хистологията, биохимията, физиологията, патологията, генетиката и имунологията за да гаратнират съвместният ефект на безопасност и здравословност на процедурата.
– Чрез микроубождания по специален метод се стимулира производството на нов колаген и еластин, подобрява се комуникацията между клетките, създава се нова тъкан на места, на които е изтъняла или липсва.
– Активират се процеси на производство на собствена хиалуронова киселина.
– Премахват се фиброзни тъкани /белези от акне/.
– Стимулират се антифибротични фактори /предотвратяващи белезите/.
– Възстановяването след микроубожданията е пълно – сравнимо е с ембрионалното създаване на нова тъкан.

В резултат кожата става по-плътна, гладка, еластична и видимо по-млада.
Подобреното хранене на тъканта трайно насърчава метаболизма, обмяната на веществата и регенерацията. Кожата не само изглежда по-млада, но и работи като нова кожа. Това гарантира дълготрайност на постигнатия резултат в продължение на няколко години.

Ако искаш да подобриш еластичността на лицето си и търсиш резултатът, който дава новия метод за подмладяване, запиши си час за безплатна консултация в салон „Дивна медик” на телефон : 089 99 66 745.