Салон за красота и здраве ДИВНА МЕДИК

В салон Дивна Mедик екип от добри професионалисти обслужва кабинетите за козметика на лице, грижа за тялото, маникюр и педикюр, оборудвани със съвременна апаратура.

Разработват се индивидуални програми за лечение на различните видове проблемни състояния на кожата: акне, петна, бръчки, разширени пори, окосмяване, както и индивидуален подход в поддържане на красотата на кожата и предотвратяване процесите на стареене.

Професионалистите от екипа помагат за правилния избор на продукти за ползване в домашни условия.

В салона се работи по най-съвременни методики и тенденции за поддържане на красотата на кожата. Използват се продукти на известни световни козметични фирми. Прилагат се методи за третиране на кожата на базата на фитотерапията и ароматерапията.

В кабинетите за тяло се предлагат всички видове лечебни, възстановителни, релаксиращи и антицелулитни масажи, както и няколко вида процедури за стягане и моделиране на фигурата – целутрон, парафанго, криотерапия, бодирепинг. Програмите се изготвят индивидуално за всеки клиент, съобразяваики се със спецификите на проблема “Целулит” или “Напълняване”. Чрез тях се постига елиминиране на мазнините, благоприятства се реструктурирането на тъканите като ги обновяват и заздравяват.

Нашият подход

Ние от салон Дивна медик вярваме , че всеки клиент е уникален. Посрещаме с усмивка и внимание!

При първо посещение в салона ще получите консултация за сътоянието на кожата в момента, за това какво още може да се направи, за да се почувствате съвършенни и красиви. Освен процедурите в салона, Вие ще научите и начините по които трябва да се грижите за здравето и красотата си у дома.

На всеки клиент се изготвя картон в който се записват продуктите и процедурите с които е направена процедурата. При всяко следващо посещение се проследява ефикасността и се записва резултата. Вниманието ни е насочено към това, Вие да получите максимален ефект и резултатът от работата ни да е този, който сте очаквали.

Обстановката в салона предразполага към спокойствие и комфорт. Процедурите се извършват на фона на приятна музика и аромат. Стремежът ни е да Ви осигурим перфектна грижа за красотата Ви и пълноценно усещане за релакс и почивка.

Нашата философия е, че козметичната процедура е не само грижа за физиката и физиологията на тъканта, а и грижа за душата. Изповядваме тази философия, чрез създаване на приятна атмосфера, уважение към клиентите, добро настроение и много усмивки.

Ако искате да се почувствате добре обгрижени и заредени с положително настроение- заповядайте при нас! Очакваме Ви!

 

СЕРТИФИКАТИ