При хронични болки, алергии, високо кръвно налягане, нарушения на съня, при подагра, мигрена, артрит, диабет, при бъбречни и храносмилателни проблеми – ТАЙ МАСАЖ НА ХОДИЛА!

Тай масажа на ходила е холистична лечебна техника, която осигурява баланс на различни системи в организма и здравословно кръвообръщение.

Той помага на тялото да си възвърне и запази общото здраве и физическо равновесие. Подобрява здравословното състояние на организма и засилва имунната система.

Тай масажа е древна лечебна техника практикувана в Тайланд. Оригиналното познание е пазено и предавано през поколенията от будистките монаси на Thai Royal Palace. Тай масажа на ходила е комбинация между лечебната точкотерапия на китайската Tuina, японското Shiatsu и индийската Аюрведа йога.

Масажа се изпълнява в долната част на краката и стъпалата, като активира определени енергийни Sen центрове. Има десет големи енергийни линии, които преминават през тялото от върха на гравата до стъпалата на краката. Там те завършват в точки (енергийни центрове). Чрез тяхната стимулация се насърчава ума и тялото за да възстанови естествения здравословен баланс. Освобождава се блокираната енергия на организма като предизвиква дълбоко и уникално чувство за баланс, спокойствие и благополучие.

Честота на масажите:
– 2 пъти седмично за релакс и тонус;
– всекидневно в изключителни случаи, при необходимост от спешна помощ, но не повече от 7 последователни дни.