Знаеш ли какво  прави фотоподмладяването?

Искам да ти разкажа кога и защо се прилага тази процедура.

Имаш ли усещането, че кожата ти е изтощена и е загубила своята свежест? Забелязваш ли, че каквито и да са кремовете, които слагаш, не можеш да постигнеш  тонус и жизненост?  Започваш ли вече да окриваш разлика в еластичността на кожата?

Ето в тези ситуации фотоподмладяването се справя отлично.

Какво прави на кожата тази процедура?

Осигурява бързо подмладяване на кожата, като възстановява загубения младежки тонус.

Остаряването е процес, който настъпва когато клетките започнат да губят своята жизненост. Клетките, които произвеждат еластин и колаген стават лениви, количеството на еластичните влакна, които те произвеждат  намалява, качеството им се променя. Това води до отпускане на кожата, намален жизнен тонус и видимо излъчване на умора. Младежката енергия може да бъде възстановена, чрез доставянето на биофотони /светлина/.

Светлинен импулс със  специална дължина на вълната въздейства на клетките, които произвеждат еластин и колаген.  Новият енергиен запас създава в тях жизненост и те започват да произвеждат с по-бързо темпо , което веднага се отразява на еластичността на кожата. Множество такива импулси обработват всички участъци на лицето и предизвикват нов динамичен ритъм на живот в клетките. Резултатът е изсветляване на тена, стягане на кожата, повишаване на жизнения тонус, свежест и младежко излъчване.

Особено подходящо е фотоподмладяването  да се комбинира с подхранваща процедура, тъй като добре активираните клетки ще поемат доставените витамини и минерали и трайно ще подобрят цялостното състояние на кожата.

Ако имаш нужда от консултация за твоя тип кожа и за подходящите процедури, които да правиш, за да я поддържат млада и красива, запиши своята безплатна 30 минутна  консултация в салон „Дивна медик”  на тел: 089 99 66 745.