СЪВЪРШЕННА ЧИСТОТА – почистване на лице и избистряне на тена за мъже

Ако имате замърсена кожа, черни точки, разширени пори, пигментации от предишни възпаления,  процедурата е за вас! Почиства порите. Освежава и дава тонус на кожата. Изравнява тена. Отстранява излишната мазнина. Кожата става гладка и чиста. Затварят се порите.

Повече за процедурата можете и начина на приложение можете да видите тук: 

АНТИ-АКНЕ ПРОГРАМА

Лечебна програма, подходяща за мъже с мазна, плътна и проблемна кожа,  която прави често комедони, тлеещо акне, при хормонални възпаления, които се появяват през различни периоди от време. Подходяща е при поява на кампаниини възпаления провокирани от стрес – при смяна на климата, при промяна в ритъма на живот и др. Резултат от процедурата……. прочети повече

Почистване на лице при мъже

ДЕТОКС ЗА ЗОНАТА ОКОЛО ОЧИТЕ – отстранява оттоци и подпухналост

Потъмняването на кожата в зоната около очите, тъмните кръгове и уморения вид на лицето могат да бъдат отстранени с програма за детокс .

Основните въздействия в програмата имат за цел да:

  • Осигурят извеждане на токсините от кожата;
  • Засищане с антиоксиданти и витамини, които да неутрализират вредното въздействие на свободните радикали, отделящи се при стрес и умора;
  • Избистряне на тена в зоната на околоочния контур.

прочети повече

Детокс за очи при мъже

ЛИФТИНГ НА ОКОЛООЧЕН КОНТУР С БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ  – стимулира еластичността, заглажда бръчките.

Процедура за интензивно подобряване на еластичността на зоната на околоочния контур при мъже. Действа за отстраняване на бръчки и изглаждане на отпуснатата кожа.

Процедурата дава видим резултат още при първо приложение.

Прочети повече

Лифтинг за очи при мъже

БИЛКОВ ПИЛИНГ

Терапевтичен метод за дълбок и същевременно мек пилинг /излющване/ изцяло на билкова и витаминна основа. Лечебна терапия за дълбоко излющване на кожата, лечение на акне, белези, разширени пори. Резултат на дългогодишни научни разработки, считан за революционен в областта на козметиката в световен мащаб. Метода има няколко въздействия едновременно: механично и биологично, подобрява кръвната циркулация, ревитализира кожата и активизира клетъчните процеси. Поради бързият регенериращ процес, пилингът се препоръчва и при зряла кожа, с цел подобряване на структурата на епидермиса, изглаждане и подмладяване. ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА : Себореични кожи; Разширени пори; Белези; Хлоазма; ЕФЕКТИВНОСТ: Дава резултати още на първата-втората процедура.

Прочети повече:

Ако темата ти е интересна, виж „Какво е необходимо да знае всеки клиент, който се подлага на процедурата билков пилинг“

Билков пилинг за мъже
Козметична грижа за лицето при мъже
грижа за лицето
Козметична грижа за ръцете при мъже
грижа за ръцете
фотоепилация / кола-маска при мъже
фотоепилация / кола-маска