СЪВЪРШЕННА ЧИСТОТА – почистване на лице и избистряне на тена за мъже

Ако имате замърсена кожа, черни точки, разширени пори, пигментации от предишни възпаления,  процедурата е за вас! Почиства порите. Освежава и дава тонус на кожата. Изравнява тена. Отстранява излишната мазнина. Кожата става гладка и чиста. Затварят се порите.

Повече за процедурата и начина на приложениеq може да видите тук: 

АНТИ-АКНЕ ПРОГРАМА

Лечебна програма, подходяща за мъже с мазна, плътна и проблемна кожа,  която прави често комедони, тлеещо акне, при хормонални възпаления, които се появяват през различни периоди от време. Подходяща е при поява на кампаниини възпаления провокирани от стрес – при смяна на климата, при промяна в ритъма на живот и др. Резултат от процедурата……. прочети повече

Почистване на лице при мъже

ДЕТОКС ЗА ЗОНАТА ОКОЛО ОЧИТЕ – отстранява оттоци и подпухналост

Потъмняването на кожата в зоната около очите, тъмните кръгове и уморения вид на лицето могат да бъдат отстранени с програма за детокс .

Основните въздействия в програмата имат за цел да:

  • Осигурят извеждане на токсините от кожата;
  • Засищане с антиоксиданти и витамини, които да неутрализират вредното въздействие на свободните радикали, отделящи се при стрес и умора;
  • Избистряне на тена в зоната на околоочния контур.

прочети повече

Детокс за очи при мъже

ЛИФТИНГ НА ОКОЛООЧЕН КОНТУР С БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ  – стимулира еластичността, заглажда бръчките.

Процедура за интензивно подобряване на еластичността на зоната на околоочния контур при мъже. Действа за отстраняване на бръчки и изглаждане на отпуснатата кожа.

Процедурата дава видим резултат още при първо приложение.

Прочети повече

Лифтинг за очи при мъже

БИЛКОВ ПИЛИНГ

Терапевтичен метод за дълбок и същевременно мек пилинг /излющване/ изцяло на билкова и витаминна основа. Лечебна терапия за дълбоко излющване на кожата, лечение на акне, белези, разширени пори. Резултат на дългогодишни научни разработки, считан за революционен в областта на козметиката в световен мащаб. Метода има няколко въздействия едновременно: механично и биологично, подобрява кръвната циркулация, ревитализира кожата и активизира клетъчните процеси. Поради бързият регенериращ процес, пилингът се препоръчва и при зряла кожа, с цел подобряване на структурата на епидермиса, изглаждане и подмладяване. ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА : Себореични кожи; Разширени пори; Белези; Хлоазма; ЕФЕКТИВНОСТ: Дава резултати още на първата-втората процедура.

Прочети повече:

Ако темата ти е интересна, виж „Какво е необходимо да знае всеки клиент, който се подлага на процедурата билков пилинг“

Билков пилинг за мъже