fbpx

Имах торбички под очите, леко повяхнала, с не особено приятен оттенък кожа на лицето и леки бръчици, характерни за възрастта

Здравейте Даниела!

Бих искала да изразя огромната си благодарност за  процедурата „Лимфен дренаж на лице“, която ми направихте във Вашия прекрасен салон, предразполагащ към истински релакс с изключителната си хигиена и интериор!
Аз не съм от жените, които посещават често козметични салони, признавам. Уж не разбирам много тази материя, но още след първото посещение започвам да се чудя дали ще отида отново, или ако се случи, то следващо няма, тъй като не забелязвам особена промяна. Грижа се за кожата на лицето, шията и деколтето с козметика “от хладилника” и мисля, мислех, че постигам някакви резултати. И не ги отричам, но след Вашата процедура резултатите бяха много, много различни от всичко, което ми се е случвало. Преди да направя процедурата “Лимфен дренаж” в салон “Дивна Медик” имах торбички под очите, леко повяхнала, с не особено приятен оттенък кожа на лицето и леки бръчици, характерни за възрастта. По време на процедурата се постига цялостно отпускане и минути на истинска почивка, но най-странен за мен беше момента, в който след края и се погледнах в огледалото и не можах да повярвам, че торбичките под очите са почти изчезнали, фона на лицето свеж, а кожата сияйна, нещо, което до сега не ми се беше случвало. Това, обаче бяха само видимите белези, а лично за мен, точно толкова важна, беше и промяната в цялостното ми физическо състояние, което наистина прави процедурата уникална.

Благодаря от сърце, за това което правите така, че жените да се чувстват освен красиви и по-здрави!

Иванка Тодорова, 57 г.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart