fbpx

Исках свежо и отпочинало лице, с подсилена естествена красота, но без да е видоизменено.

Пиша Ви тази обратна връзка, за да благодаря още веднъж за „златните Ви ръце”, за високия Ви професионализъм  и за блясъка в очите ми днес :-).

И  за да не бъде голословна обяснявам:

Не се страхувам от старостта, не ме притесняват бръчките, но винаги съм се възхищавала от всяка поддържана и лъчезарна зряла жена. Грижата, добрата грижа винаги е видима и то не само за очите.

От дълго време забелязвах все по-осезаемо пораженията, които ми нанасят не само годините, а и стресът,  топлият въздух в офиса, замърсеният въздух навън и много други фактори. Започнах да търся начини да си помогна, да се информирам добре и да надградя грижата за кожата, като категорично съм за неинвазивните естетични методи. Исках свежо и отпочинало лице, с подсилена естествена красота, но без да е видоизменено. Сблъсках се  с много реклама, с голям избор,  който в крайна сметка се свеждаше до метода ”проба-грешка”, а  всяка грешка означаваше хвърлени пари на вятъра.

Съвсем случайно попаднах при Вас. Индивидуалният Ви подход, прецизната диагностика, дългосрочната програма спрямо конкретните нужди на моята кожа и възраст ме спечелиха. Дадохте ми мостри на Вашия серум “Легенда” и още при първите нанасяния бях впечателна. Закупих го, както и крема с колаген от същата серия. Започнах  и процедурите за възстановяване и хидратацията на кожата, които ми препоръчахте, както и масаж, който е „свободноизбираем”, но още след първия път, бях убедена, че при мен той  ще бъде винаги избор.

След вече три месеца употреба съвсем отговорно мога да кажа, че „Легенда” са изключителни продукти, „работещи”, обожавам ги и се надявам, че винаги ще ги има. Моята чувствителна кожа през годините е била много пъти „разочарована”, това са първите продукти, които са сякаш разработени за мен.  Вярвам, че ще станат легендарни.

И най-накрая ще се върна на златните Ви ръце.

Масажите Ви са лукса, който бих  препоръчала на всяка жена. Още след първия, кожата ми светна, усмихнах се, реших, че си въобразявам, но хората около мен забелязаха веднага, че блестя… Да! Блясък, който е видим отвън и се чувства отвътре.

Не обичам рекламите,  критична и капризна съм, но съм напълно искрена.

Благодаря Ви още веднъж, Даниела!

Щастлива съм, че Ви открих и напълно се доверявам, че с Вашата  грижа и професионализъм и след 10 години ще „блестя”.

Поздрави,

Събка Синапова
s.sinapova@gmail.com

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart