Историята на Мехмед от тежкото акне до здравата и красива кожа

Днес ще те запозная с историята на Мехмед, който мина по пътя от тежкото хронично акне до постигането на здрава и красива кожа. Когато Мехмед посети салон Дивна Медик за първи път, сподели, че проблема с акнето е от много отдавна и вече е приел, че може би живота му ще продължи по този начин. Имаше множество повърхностни и дълбоки възпаления, рани, белези, пигментации. Във видеото разказва за болките, които са съпътствали ежедневието му и за това, че преди да дойде в салона, вече е бил отчаян от липсата на резултат от всички опити за лечение до момента. Беше минал през различни консултации с дермотолози и козметици, беше изпробвал всякакви варианти на анти-акне продукти в домашната грижа, интересуваше се от здравословното хранене и как да подобри състоянието на кожата се чрез него.

Резултат, обаче не беше постигнал. Салон Дивна Медик посети по препоръка на приятел. Довери се на анти-акне програмата, която изготвихме индивидуално за него и резултата не закъсня.

В началото, Меди споделяше, че не се гледа в огледалото, защото не харесва това, което вижда. Днес споделя, че отново не се гледа в огледалото, но този път защото е сигурен, че изглежда добре.

Ако и ти се припознаваш в историята на Меди…

Ако и ти се притесняваш да се погледнеш в огледалото, защото не харесваш кожата, която виждаш в него…

знай, че решение има!

Обади се на телефон 08999 966 745 и запиши час за безплатна консултация.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart