fbpx

КАКВО Е БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ?

Козметичните процедури следват ритъма на техническата еволюция. Връзката между медицината и козметиката вече е съвсем директна. Голяма част от откритията в медицинската апаратура навлизат в сектора на красотата и естетиката. Преди да влязат в козметичните салони, те преминават през клиничните тествания и наблюдения на медицинските клиники.


КАКВО Е БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ?

Безиглената мезотерапия е една голяма категория от въздействия, осъществявани с различни видове медицински апарати на дълбочина в тъканите и в клетките на кожата. След като бяха въведени методи за осигуряване на активни вещества в междуклетъчното пространство, науката продължи да си задава въпроси свързани с възможността успоредно с това да се въздейства и на клетъчно ниво. В момента съществуват многобройни вариации на внедряване на вещества чрез кислороден душ, йонизиране, ултразвук, радиочестоти, криовъздействия, стимулиране със светлини.

КАК ВЪЗДЕЙСТВА БЕЗИГЛЕНАТА МЕЗОТЕРАПИЯ В САЛОН ДИВНА МЕДИК?

Апаратът за безиглена мезотерапия, с който извършваме процедурите в козметичен салон „Дивна медик” активира приемането на веществата от клетката, чрез процесът елекропореза. Създаден е като алтернатива на инжекционните методи, но с голямото предимство, че осигурява пренос на активни вещества по неинвазивен начин. Т.е. без да причинява травмиране, болка, риск от възпаление, инфекция.

Процес, предизвикан от йонното движение в течна среда, чрез което се осъществяват микро пробиви в мембраната на клетката, от където се внедряват веществата във вътрешността на клетката. Това води до мигновенно задействане на процесите, които са цел на процедурата.

Освен йонизирането се осигурява въздействие със светлина, за да се повлияе на темпото, с което протичат процесите в самата клетка. Те могат да бъдат преднамерено активирани /когато става дума за производство на еластин и колаген/ или умишлено успокоени /например при възпаления/.

Въздействията с безиглена мезотерапия могат да подпомогнат широк спектър от козметични проблематики. Определящото за ефикасността на процедурите в козметичен салон „Дивна Медик” е изборът на активни съставки с високо качество, без консерванти, антиалергенни и безопасни за клиентите.

КАКВИ РЕШЕНИЯ ДАВА БЕЗИГЛЕНАТА МЕЗОТЕРАПИЯ В КОЗМЕТИЧЕН САЛОН ДИВНА МЕДИК?

В кои случаи може да ми се помогне с безиглена мезотерапия?

БЕЛЕЗИ ОТ ТРАВМА, АКНЕ, ВЪЗПАЛЕНИЯ

Досадните белези от акне

Процедурата е насочена към преструктуриране и регенериране на кожата, чрез засищане с два мощни растежни фактора /EGF, FGF/, екстракт от центела азиатика и хиалуронова киселина.

Растежните фактори действат в синергия като стимулират производството на стволови клетки. В резултат на това тя се реструктурира и обновява.

Хиалуроновата киселина и екстрактът от центела азиатика омекотяват кожата, подобряват нивото на производство на нов колаген и активно заличават дълбоките белези.

ОТПУСНАТА И СЪСТАРЕНА КОЖА

Отпусната кожа
В дълбочина се осигуряват октапептиди и пентапептиди в комбинация с хиалуронова киселина.

Редуцира бръчките, стимулира образуването на колаген и еластин, хидратира, освежава, забавя процесите на стареенe.

Благодарение на хиалуроновата киселина се подобрява клетъчното обновление, предотвратява се трансдермалната загуба на вода, успокоява се зачервената и чувствителна кожа.

Кожата е оптимално хидратирана, стегната, видимо подмладена, по-сияйна, плътна и еластична.

ЕКСТРЕМНО СТЯГАНЕ И ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА

Безиглена мезотерапия в Дивна Медик
Безиглената мезотерапия в салон Дивна Медик  осигурява в дълбочина коктеил от разстежни фактори, биомиметични пептиди, хексапептиди, хиалуронова киселина. Те осъществяват многобройни подмладяващи ефекти, редуцират бръчките, блокират свободните радикали, подобряват тургура, ускоряват синтеза на еластин и колаген, изсветляват тена, придават плътност.

Благодарение на богатото съдържание на активни вещества стареенето на кожата се възпрепятства и значително се забавя.

Постига се видим, реален подмладяващ ефект.

ЛИФТИНГ И ИЗГЛАЖДАНЕ НА БРЪЧКИ НА ОКОЛООЧНИЯ КОНТУР

Безиглената мезотерапия стимулира темповото производство на колаген и еластин. Обогатена с хиалуронова киселина и антиоксиданти, тъканта заживява подмладена и тонизирана. Мезотерапията изглажда бръчките около очите, подобрява еластичността, кожата е хидратирана, свежа и стегната.

ИЗБИСТРЯНЕ И ДЕТОКС НА КОЖА ПРИ ПУШАЧИ

 

ПРИ КОЖА УВРЕДЕНА ОТ СЛЪНЦЕТО

Благодарение на концентрираното съдържание на DMAE се стимулира прогресивното възстановяване на протеиновите връзки, постига се по-прецизно и плътно подреждане на кератиноцитите в горните слоеве. Кожата се хидратацира в дълбочина и се подобряване нейната еластичност.

Чрез безиглената мезотерапия се доставя мощен антиоксидантен комплекс, чрез който се неутрализират вредните свободни радикали, предизвикани от тютюнопушене, стрес, слънце.

Кожата е по-добре подхранена, стимулирана, възстановена от уврежданията, плътна, спокойна, хидратирана и сияйна.

Процедурата безиглена мезотерапия може да бъде комбинирана с различни козметични третирания – пилинги, масажи, иглена мезотерапия.

Видим дълготраен ефект се постига при приложение на 8-10 процедури в серия.

Безиглена мезотерапия за стягане на овала и лифтинг на лицето в салон Дивна Медик

За да получиш и ти свежа, гладка и красива кожа, чрез безиглена мезотерапия, запиши час на https://divnamedik.com/konsultatsia/

Хареса ли ти тази статия? Сподели я с приятели.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart