Процедура за интензивно подобряване на еластичността на зоната на околоочния контур при мъже. Действа за отстраняване на бръчки и изглаждане на отпуснатата кожа.

Етапи на процедурата:

  1. Подготовка на зоната – измиване.
  2. Гомаж – лек пилинг с ензими. Избистря, изсветлява кожата около очите, хидратира и осигурява по-добро усвоявяне на следващите съставки.
  3. Безиглена мезотерапия и инфрачервена светлина – синергичното въздействие на електропорезата и инфрачервената светлина осигурява пренос на пептиди,  органичен силиции и витамин С в клетките. Стимулира ги към пълноценни функции, повишава  нивото на синтез на еластин и колаген. В междуклетъчното пространство се осигурява пренос на хиалуронова киселина и клетъчни активатори.  Чрез тях се постига ефектът на стегната и еластична кожа. Редуцира се дехидратацията и бръчките около очите.
  4. Лифтинг масаж на околоочния контур – стимулира еластичността, моделира мускулите, подобрява кръвоснабдяването и храненето на тъканите, въздейства успокояващо върху цялата нервна система. Подхранва с естествени растителни масла и антиоксиданти. Благодарение на всичко това кожата става свежа, тонизирана и подмладена. 
  5. Лифтинг маска – богата на клетъчни активатори, колаген и хиалуронова киселина. Заглажда бръчките, стимулира еластичността, освежава и подмладява.
  6. Лифтинг крем за околоочен контур.

Процедурата дава видим резултат още при първо приложение. За дълготрайност на ефекта се препоръчва програма от 6 процедури  през интервал от една седмица.

КАКВО Е БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ?

Ако и вие искате да постигнете свежа, еластична и гладка кожа в зоната на очите, запишете час за процедура на тел: 089 99 66 745.