fbpx

Мазната, проблемна кожа и хроничното акне в края на зимата

Зимата е сезонът, в който имаме цялостно дефицит на енергия. И това е разбираемо. Има по-малко слънчеви дни, по-малко възможности за разходка на открито и това неминуемо се отразява на цялостната ни жизненост.

Колкото и да ни е странно, зимата е сезонът с по-засилено усещане за умора, тъй като стресът като цяло е много повече от нормалното. Да, излизаме по-малко навън, но това не означава, че сме по-малко натоварени и ангажирани. Спецификата на декемврийския и януарски период с оглед празниците, многобройните ангажименти за семейни и приятелски събирания са много повече, отколкото във всеки друг период на годината. Едновременно с това, обаче, работата ни съвсем не намалява. Ние продължаваме да работим в същото работно време и отговорностите ни не намаляват само, защото работните дни са по-малко. При нашите прародители е било по-различно. В края на есенния сезон е приключвала земеделската работа и зимата е била посветена на повече престой у дома, по-малко селскостопанска работа, повече възможности за почивка.

Липсата на достатъчно пълноценна почивка, ограничената възможност за среща със живата природа, специфичното зимно меню на трапезите, голямото количество празничен стрес предизвикват понижение на общия имунитет, предразположеност към здравословни проблематики.

И когато кожата е проблемна, хронично боледуваща, в този период от годината тя започва да проявява своята проблемност още по-силно.

Ако и при теб се активира тази проблематика, виж какво можеш да направиш удома, за да си помогнеш.

Създадох специална маска, която благодарение на маслото от роза Дамасцена, антиоксиданти и витамини стимулира регенерацията и възстановяването на кожата.
РЕГЕНЕРИРАЩА МАСКА на „Легенда“, богата на роза Дамасцена има мощно стимулиращо действие върху енергията на кожата. Особено подходяща е именно за периодът в края на зимата, когато може да стимулира жизнеността на тъканите, да ги предпази от разрушителното действие на свободните радикали и да стартира процеси на обновяване.

Маслото от роза Дамасцена е признато от Юнеско за уникална бологична съставка. Вписано е в списъка с продукти, обявени за Световно богатство на планетата Земя. Маслото стимулира всички жизнени процеси в клетките – дишане, хранене, обновяване. Признато е от най-големите козметични гиганти за съставка, стимулираща младостта и красотата на кожата.

Регенериращата маска е особено подходяща за случаите, в които се извършват пилинги върху кожата. Тя е мощен партньор на интензивните ексфолиращи козметични процедури, тъй като осигурява надеждно и бързо изграждане на нова, плътна и здрава тъкан.

Ако си в програмата за реструктуриране на кожата и отстраняване на белези, чрез билков или млечен пилинг, регенериращата маска на „Легенда“ е особено подходяща за домашна, подпомагаща грижа.

Богатството на антиоксиданти, витамини – А и Е подпомагат бързото излизане от проблемност при психосоматичното акне. Възпаления и обриви, предизвикани от стрес се успокояват и преминават по-бързо, благодарение на тях.

Приложението на маската е лесно и приятно, тъй като е в готов за ползване вид. Нанася се върху всички участъци на лицето, включително и върху зоната на околоочния контур. След като попие добре, се измива с хладка вода. Може да се прилага всеки ден, без ограничение и без рискове за кожата.

Поръчай своята РЕГЕНЕРИРАЩА МАСКА от тук

В голям процент от случаите, когато кожата е проблемна, сякаш остава на заден план грижата за околоочния контур. Ето едно решение, което едновременно стимулира регенерацията и обновяването на кожата и отнема умората в зоната около очите, като дава енергия и младост.

Един лесен и приятен начин да отстраниш умората и стреса от лицето в края на зимата.

Втората посока, в която е необходимо да се осигури грижа на проблемната, мазна кожа с хронично акне е интензивна хидратация.

ЛИФТИНГ СЕРУМЪТ на „Легенда“ доказано подпомага кожата в нейното бързото възстановяване след възпаления. Благодарение на хиалуроновата киселина, естественият овлажняващ фактор и маслото от шия, серумът успокоява чувствителността на кожата и предотвратява образуването на пигментации, причинени от възпаления. Благодарение на него, кожата се възстановява бързо след процедурата „почистване на лице“ и се отстранява характерната зимна засушеност в някои зони на лицето. Кожата става нежна, гладка, толерантна и спокойна при ежедневна употреба на серума.

Благодарение на натуралните активни съставки от водорасли, серумът осигурява лифтинг ефект, стимулира производството на свеж еластин и колаген и поддържа еластичността на кожата.
Това го прави особено важен партньор при лечението на психосоматично акне – предотвратява възможността за образуване на белези в зоните на дълбоките възпаления, подпомага зарастването на кожата и възпрепятства образуването на пигментации в наранените зони.

Поръчай своя ЛИФТИНГ СЕРУМ на Легенда от тук.

Необходимо е всеки ден, след измиване на лицето да поставяш една доза от серума и да я разнасяш във всички зони на лицето. Той попива много бързо и усещането за гладкост, свежест и мекота идва незабавно.


С Регенериращата маска и Лифтинг серумът можеш да осъществиш пълноценна домашна грижа за проблемната кожа и да й дадеш мощна природна подкрепа в оздравяването и отстраняването на упоритото, хронично акне.


Благодаря ти, че четеш моя блог! Помогни ми, така, че моята помощ за по-красива и здрава кожа да стигне до повече хора. Сподели статията с приятелите си.

Ако искаш да научиш още интересни и полезни неща за поддържането на кожата, каня те да се абонираш за моя безплатен бюлетин:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart