Търсиш бърз и интензивен начин за корекция на козметичен недостатък?

Може би вече разполагаш с някаква информация за мезотерапията?

Предлагам ти да научиш още важни подробности за този подход, преди да избереш процедура за себе си.

Какво представлява МЕЗОТЕРАПИЯТА?

С термина „МЕЗОТЕРАПИЯ“ се назовават  група различни въздействия върху кожата посредством игли.

Първите стъпки в мезотерапията бяха направени с методи за инжектиране на различни субстанции в кожата /силикон, колаген, хиалуронова киселина/ с цел да осигурят обемност в зоната на поставянето им или конкретно парализиране на мускула, за изглаждане на бръчките с инжектиране на ботокс.

Основният принцип при инжекционните методи е, да се достави определено количество вещество в някое от нивата на кожата.

Еволюцията на естетичните въздействия чрез игли създаде нови варианти на третиране.

Микро-мезотерапия е процедурата, която предлагаме в салон „Дивна Медик“.

В основата на ефекта при тази процедура стои естествената природна способност на кожата да произвежда по-голямо околичество колаген и свежа тъкан, в ситуации на микро травма. Вероятно знаеш, че когато в лабораторията за изследване на кръв направят убождане на пръста, той възстановява микротравмата в рамките на няколко минути. Това, което повечето хора не знаят е, че в процеса на възстановяване се произвежда нов колаген, който възвръща цялостта на нараненото място.

При процедурата МИКРО ИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ  се съществяват множество микро убождания с атравматични игли, като едновременно с това кожата се напоява обилно с вещества, които да я подпомогнат в бързото възстановяване. Стимулира се моменталното бързо обновяване на тъканта. Растежни фактори, витамини и минерали попадат на дълбочина в кожата през отворите направени от убождането и подхранват тъканите.

Виж повече по темата тук: