fbpx

Млада и стегната кожа – стимулирай естествената жизненост, без синтетика, филъри и ботокс

Ако те притесняват бръчките на челото и около очите
Ако мечтаеш  да премахнеш изражението на отспуснатост в зоната около устата

ИМА РЕШЕНИЕ ЗА ТЕБ!


В тази статия ще ти разкажа за  най-новият метод за възстановяване на кожата на принципа на ембрионалното структуриране на тъканта: МИКРО-ИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ

Вероятно се интересуваш от най-новите научни достижения за постигане на младост и красота. Предполагам, че като повечето интелигентни жени си открила, че модерните методи се делят на две основни групи – синтетичен /изкуствено подобрение/ и естестевен /подобрение, чрез стимулиране на естествената природна красота/.

Ако предпочиташ въздействия, които стимулират естествените природни процеси на здраве и красота, значи тази процедура е точно за теб.


ВЪЗВРЪЩАНЕ НА ЕСТЕСТВЕНАТА КРАСОТА?

КАК СТАВА ТОВА?

Разбирането за принципът на живота, заложен в кожата, като орган, който има огромни  възможности за непрекъснато обновяване и регенериране.

В рамките на целия живот, кожата непрекъснато се обновява и регенерира. И това е процес, който продължава до последния момент от живота на човека. Остаряването е процес на постепенно намаляване на способността на клетките да се възпроизвеждат. Новите постижения на козметологията доказват, че ако тези клетки бъдат стимулирани, те могат да заработят като млади и жизнени клетки.


МЕТОДЪТ СЕ БАЗИРА НА НАЙ-НОВИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА КЛЕТЪЧНАТА РЕГЕНЕРАЦИЯ И МЕТАБОЛИЗЪМ


Новият козметологичен подход осъществява механични стимулирания на определени видове клетки /таргетни клетки/, които, чрез естествения природен принцип на възстановяване и обновяване на кожата създават нова перфектна еластична тъкан.

Това се случва, чрез множество микроубождания, които тъканта възприема като стимулиране. За да разбереш принципът на това стимулиране, спомни си случай, в който си направила неволно убождане с игла. Забелязала ли си, че мястото, на което е убодена кожата много бързо се затваря и възстановява. Това, което се случва в тъканта след убождането е, че кожата веднага произвежда колаген и създава нови клетки, които да заменят тези, които  са пострадали при убождането.

Тук обаче се постига и допълнителен важен ефект: Чрез методът на контролирано, щадящо микро-травмиране се предизвиква:

  • възстановяване на загубените от възрастта връзки между клетките и клетъчната мембрана, от където се набавят стволовите клетки за обновяването на тъканта;
  • стимулиране на производството на нов колаген и еластин;
  • подобряване на комуникацията между клетките, създава се нова тъкан на места, на които е изтъняла или липсва.

Този метод обединява познанията от ембриологията, хистологията, биохимията, физиологията, патологията, генетиката и имунологията за да гарантира съвместният ефект на безопасност и здравословност на процедурата.


И още:

  • Активират се процеси на производство на собствена хиалуронова киселина.
  • Премахват се белези от акне /фиброзни тъкани /.
  • Стимулират се антифибротични фактори /предотвратяващи белезите/.

Ето защо този метод е приложим в отстраняването на белези предизвикани от предходни заболявания на кожата и се постига нова, прецизна и гладка структура на кожата.

Стимулира се пълното възстановяване на младежката структура при старееща кожа, по начин, който е характерен за ембрионалното пълноценно структуриране на новите тъкани.

В резултат кожата става по-плътна, гладка, еластична и видимо по-млада.
Подобреното хранене на тъканта трайно насърчава метаболизма, обмяната на веществата и регенерацията. Кожата не само изглежда по-млада, но и работи като нова кожа. Това гарантира дълготрайност на постигнатия резултат в продължение на няколко години.

Искаш ли да разбереш най-добрата част от информацията  за начина да постигнеш млада кожа?

Методът Микроиглена Мезотерапия работи дори при много чувствителна кожа, с нежна структура, спукани капиляри.

Ако изпитваш страх и притеснение да се подложиш на въздействие с микро игли, разбирам те!

Виж отзивите от наши клиенти, които вече се радват на подмладена и стегната кожа тук:

Много дълго време не смеех да ходя на козметик. Имах много страхове


Подробна информация за клинично даказаните резултати от метода можеш да видиш тук:

Мезотерапия

Изглаждане на бръчки с МИКРО МЕЗОТЕРАПИЯ – метод за ембрионално стимулиране на еластичността

Ако искаш да подобриш еластичността на лицето си и търсиш резултатът, който дава новия метод за подмладяване, запиши си час в салон „Дивна Медик” ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart