fbpx

Най-накрая имам хубава кожа, спокоен период между пъпките и бръчките.

Здравейте,

Приятелка ми сподели за Дивна Медик и услугите, които предлагат. През годините бях посещавала различни салони, консултанти, дерматолози, ендокринолози и тн в търсене на решение за моята кожа. Но на 31г продължавах да имам завяхнала кожа с белези, акне и никаква надежда за положителна промяна. От момента, в който прекрачих студиото и се срещнах с Дани и екипа й, аз усетих спокойствие Те ми вдъхнаха увереност,че съм в ръцете на хора, които имат дългосрочно решение за мен. Вече повече от два месеца, стъпка по стъпка, те ме водят към заветната ми цел. Още след 1-2 процедури от програма Режюви забелязах добрата реакция на кожата ми. Изчезнаха зачервяванията, пъпките и кожата стана по-сияйна. Получих отгоговори на много въпроси и то логични, съпроводени с много търпение и топлина. Разбрах, че локалните антибиотици и агресивните процедури като химичен пилинг са били просто поредната причина състоянието на кожата ми да се влошава. За първи път получих грижата, от която се нуждаехме и аз и кожата ми. Чувставм се прекрасно, спокойна съм и знам,че съм в сигурни ръце. Не изпитвам нужда да ползвам фон дьо тен, не се страхувам,че пак ще попадна в омагьосания кръг на борбата с акнето. Препоръчах и на други мои приятелки. Ценното е,че получаваш индивидуална консултация и решения базирани на реалните ти нужди, а не на поредните „модерни” методи за лечение.

Най-накрая ще имам хубава кожа, спокоен период между пъпките и бръчките. Всяко момиче заслужава да се чувства красиво и спокойно, за това не се колебайте да потърсите помощ от специалистите в Дивна Медик.

С радост бих поговорила с всеки, който се колебае дали да се довери на Дивна Медик или просто има въпроси относно борбата с акнето. Може да се свържете с мен на miglenaj@yahoo.com.

С хиляди благодарности,
Миглена Желева, 32г

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart