fbpx

СПРИ! ОСЪЗНАЙ ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ЗА КРАСОТАТА

Днес за пореден път попаднах на информация от клиент, който ми разказва за това какво е получил като съвет по време на  консултацията си с лекар по темата за грижата за  красотата.

Тенденцията е силно открояваща се, затова днес реших да споделя своите размисли и своето мнение.

Новата тенденция, която забелязвам, чрез историите на клиенти обърнали се към мен за консултация е силно разделяне на два основни лагера в даването на съвети и консултирането в темите за поддържане на красотата

👉 Единият лагер е медицинския лагер

 • лекар, който консултира дама на възраст между 23 и 25 години и като лекар дава единствената възможна опция за поддържане на красотата – ботокс! Даже в единият от случаите с моя клиентка на 23 години лекарят заявява, че е ⁉️закъсняла.
 • Хора, консултирайки се за начините по които да се грижат за себе си при лекар биват отведени единствено до възможността да бъдат бодени, пълнени с филъри и ботокс.

Накратко казано – единият лагер препоръчва инвазивни намеси в кожата.

☝️ До тук говоря за ситуации със хора без проблеми с кожата! Търсещи информация само за това как да се грижат за себе си.

☝️Наблюдението ми във няколко групи и форуми във интернет, при зададен въпрос относно грижа за кожата най-голям процент препоръки са в същата посока. 

☝️Споделянето на мои клиенти, които се поддържат при мен, че в офиса са заобиколени от дами, чиито лица са мумифицирани от ботокс, моделирани и напомпани, гледат неуважително  укорително  “онези”, немърливите, които все още на се си обездвижили мимката. 

☝️Особено притеснително е, че това започва да се превръща в задължителен стандарт. 

‼️ В този лагер, кожата се нарича мъртва! Тя трябва да бъде бодена, пълнена, рязана, шита, за да се смята, че се грижиш за нея. 

Терминологията, /за мен това е нова терминология /: ”запечатва се” кожата с различни продукти, “ретинизира се”, пили се и се “тунингова” по определен модел.

⁉️ Решението за всеки проблем е пилинг…

Всичко, което е важно за кожата трябва да бъде в спринцовка, ампула, капкомер, да бъде от аптеката да е медицинско! Най-добрата козметика, според тази философия е “медицинската козметика”.

…най-правилните продукти се намират в пипети, в инжекции…

Базира се на фармацевтичните и медицински открития, които могат да те скроят по определен модел, да ти изрежат или да ти добавят пълнеж. От човешкото тяло се отсраняват тъкани, унищожават се клетки /целулитните клетки например/ защо не отговарят на пропорции, размери или стереотипи на красота.

☝️👉 Пренебрегва се факта, че в човешкото тяло всяка клетка, всяка тъкан е във взаимодействие с други тъкани. 

☝️👉Нищо не съществува само за себе си. 

Но медицинският подход го третира като само за себе си. 

Убеждават ни в това, че да ти обездвижат мускула на лицето с БОТОКС е най-гарантираният начин да изглеждаш млад много дълго време, забравяйки, че мускулите са отговорни за храненето на костите. Че мускулите са създадени, за да се движат! И когато останат без движение следва атрофия.

Обещава се вечна младост, чрез инжекции, фармация и медицинска козметика. Ще бъдеш вечно млад, стига да спазваш системното посещение в медицинския кабинет. 

Вторият лагер е създаващият красота, по принципите на здравето. 

Красотата, която се постига с него е изражение на здравето.

Принципите се базират на природата, на познанието за човешката същност, за връзката между всички органи и системи при вземането на решения за поддържането на красотата. 

Единия лагер се стимулира чрез образованието, чрез предписанията от лекарите, чрез липсата на информация за истината за начинът по който функционира човека и неговото тяло. 

Все по-малко източници на природна и здравословна информация функционират чрез системата на формалното образование. Професионалното образование изцяло е лишено от логиката на природния начин на функциониране на човека. Хората и професионалистите, които ги обслужват все по-често забравят истината за връзката на живия човешки организъм със природата и нейните закони. 

КАКВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ЗА СЪВРЕМИЕТО?

ПОМИСЛЕТЕ САМО!

Човешкото същество може да смени пола си.

Може даже да е без пол, да бъде представител на третия пол.

Да бъде родител 1 или родител 2, на дете създадено в епруветка.

Може да сложи изкуствена коса, изкуствени гърди, изкуствени устни, да си сложи всичко, което реши по тялото или да махне всичко, което го прави различен от определен модел.

Може да има изкуствени нокти, изкуствени мигли, нарисуван грим, и лице, което да не прави никакви мимики! 

Не само, че може!

Това се превръща в модел, налага се все по-често като изискване да “се грижиш за себе си”. 

Лекарите ежедневно налагат мисленето, че ботокса е единствения начин да полагаш навременна грижа, за да не остарееш. 

Защо все повече това ми заприличва на био роботите от филмите? 

Защо хората започват да свикват с мисълта, че да си с безизразно лице, с изкуствени мигли, устни и скули е не само нормално, но все по-често се налага като задължително?  

Моите клиенти, които са предпочели здравословния начин за грижа към себе си на принципа на естествените природни закони споделят, че в големите фирми, където има повече дами, все по-често се оказват единствените, които не са “тунинговали” лицето си и това предизвиква укор, неодобрение, дискретна критика и чести намеци, че човек трябва “да полага грижи” за себе си, наблягайки, че изкуствените намеси са такава грижа. 

Голямата ми тревога е, че  много хора 

ДОБРОВОЛНО СЕ ПРЕВРЪЩАТ В БИО РАБОТИ – С БЕЗИЗРАЗНИ ЛИЦА, С ИЗКУСТВЕНИ МИГЛИ, КОСИ, НОКТИ, С ИЗПИЛЕНА КОЖА, ЗАГУБИЛА ЖИЗНЕНОСТ  ОТ ХИМИЯ И МЕДИКАМЕНТИ, С ТЕЛА СКРОЕНИ ОТ ЕСТЕТИЧНИТЕ ХИРУРЗИ… От тук нататък остава само стъпката с която да се имплантира в тях софтуер, който да ги включи към управленския пулт на монополния световен интелект, наречен ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ.  

И това съвсем не е трудна задача – инжектирането на ботове отдавна не е новост за човечеството! 

Какво е нужно, за да се случи това повсеместно? Да се превръщат все повече хора в изкуствени, немислещи био роботи? 

❌Нужно е човешкото същество да се откаже познанието за себе си като същество на природата!

❌Нужно е да намрази своята визия, да ненавижда естествената си природа!

❌Да мрази белезите на своята природна идентичност, да мрази естествената природна промяна, която го изразява като човек и като индивидуалност. 

❌Начина е да иска да прилича на някой, който е зададен като модел.

❌Нужно е да иска бързо и лесно да постига промяна, без усилие и с гаранция за дългогодишно поддържане.

Същото както се сервизира изкуствен био робот, на който периодично му подменят частите, за да изглежда такъв, какъвто е бил в началото. 

Идеята за изкуствения интелект, вероятно вече сте чували е идея, създадена от хора, които вярват, че живота на Земята е временен. Целта на е да се създаде възможност за вечен живот, без да остаряваш и да се поддържаш така, че да не умираш. Това е една от причините биоинженерството разработи възможности човешки органи да се произвеждат дори на принтер. 

Същината на идеята е превръщането на човешкото същество в машина, която да може да се подменя, да се поддържа с химия и с медицински способи, да се храни с храна произведена в лаборатории и управлявана, чрез софтуер. 

НА КАКВО СЕ БАЗИРА ЗДРАВОСЛОВНАТА, ИСТИНСКА ГРИЖА ЗА КРАСОТАТА, ПОСТИГНАТА ЧРЕЗ ЗДРАВЕ? 

✅Да приемеш своята природа като човек! 

✅Да харесваш промяната във всяка своя възраст!

✅Да се грижиш за здравето си, познавайки принципите на естествената човешка природа и връзката ѝ с останалата природа на планетата Земя. 

✅Да обичаш и цениш себе си като индивидуалност.

✅Да търсиш грамотна информация за естествената биология и нейните нужди в грижата за красотата. 

Информация и решение има! 

❤️Моята авторска теория за красота постигната чрез здраве е публикувана в книгата “КОЗМЕТИКА ЗА НАЧИНАЕЩИ” има подробна и разбираема информация за начина по който функционира кожата. 

В нея можеш да откриеш отговори на всичките си въпроси свързани с активните съставки, домашни маски, козметичните апарати и начините за използване, за целулита и начините да се справиш здравослвно с него, за остаряването и много други важни теми. 

В моя  блог можеш да следиш темите, в които давам здравословни съвети за красота.

❤️ Моят ютуб канал ЗА КРАСОТАТА ПРОФЕСИОНАЛНО  е протегната ръка към всеки, който търси коректна професионална информация. Абонирай се! 

Вярвам, че тази статия ще помогне на много хора да преосмисят решенията си, когато се грижат за своята красота.

❤️ Ако намираш написаното за полезно, сподели го! 

4 thoughts on “СПРИ! ОСЪЗНАЙ ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ЗА КРАСОТАТА”

 1. Мариана Георгиева

  Прекрасна статия написана като на един дъх! Дано накара много хора да се замислят как поддържат красотата на кожата си и на кого се доверяват за това! 💞

  1. Даниела Спасова

   Радвам се, че намирате статията за полезна! Благодаря Ви, че споделихте това мнение!
   Поздрав! Даниела Спасова

 2. Десислава Дойчинова

  Споделям напълно мнението Ви Даниела. Радвам, че някой обръща внимание на този наистина голям проблем. В моята скромна практика на козметик и Ваш последовател, се радвам, че моите клиенти са също като мен натурални, защото аз възпитавам това в тях. Понякога, те не знаят към кой специалист да се обърнат за съвет, виждат масово едни направени лица и си мислят, че това е нормално…. Темата е обширна, много хубаво написана статия, дано да стигне до повече хора! Поздрави от Варна!

  1. Даниела Спасова

   Десислава, радвам се да разбера, че има козметици като Вас, които имат истинско професионално осъзнаване за мисията на козметичната услуга да дава здраве. Благодаря Ви, че споделихте своето мнение по тези модерни теми! Пожелавам Ви много доволни и благодарни клиенти!
   Успех!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart