Отчаях се! През следващите 2-3 години  спрях да обръщам внимание на проблема, надявайки се, че ситуацията ще се подобри с времето.

Навърших 20 години и продължавах да съм с  акне. Беше времето, в което започнах да се бръсна с машинка за бръснене на Philips. Исках  по-лесно и бързо бръснене – това се оказа лоша идея в последствие. Няколко месеца по-късно акнето ми започна да се влошава, особено около брадата. Възпаленията, които се появяваха бяха плътни, дебели, много болезнени.  Започнах да се мажа с етерични масла /чаено дърво, лавандула…/ – сякаш имаше подобрение в някакъв момент, но кожата ми продължаваше да се възпалява. Бях в безизходица, имах сериозен проблем, а не знаех как да го реша.

Какво ли не бях опитал и нищо не помогна.

И все пак знаех, че проблемът има решение…

Бях на 22 години, когато реших да се консултирам с Даниела Спасова и заедно с нея да намерим решение на проблема веднъж завинаги.

Започнах авторската анти-акне програма на Даниела Спасова , спазвах инструкциите й за домашна грижа с продукти на ЛЕГЕНДА. 

Благодарен съм за пълноценната консултация, която получавах непрекъснато по време на процедурите. С изненада откривах, че някои навици и убеждения са били вредни, вместо да ми помагат. Спрях да използвам машинката за бръснене на Philips / никога не съм предполагал, че част от проблемите се дължаха на нея/. Бръснех се с измивния гел на ЛЕГЕНДА, хидратирах с Интензивно хидратиращият серум и кожата ми започна да се подобрява доста бързо. След 5-та процедура в салона вече беше в много по-добро състояние от преди. Възпаленията постепенно намаляваха, белезите избледняваха и след 6-месечно лечение кожата ми е здрава, много по-спокойна и вече нямам проблеми.

Сега продължавам да използвам продуктите на ЛЕГЕНДА – измиващият гелинтензивно хидратиращия серум и  слънцезащитния крем SPF 50+.  Чувствам  се много добре.

Благодарен съм, защото подходът и философията на ЛЕГЕНДА ме отърваха от проблема, който имах в продължение на цели 8 години.

Благодаря!!!

Всеки, който има въпроси относно моята история и резултата от лечението, може да ми пише на имейл: ivailo.damyanov3210@gmail.com