Преди да направя „Режуви“ програмата в салон „Дивна Медик“ кожата ми беше третирана безумно от различни козметици – с мощно изстискване на възпаленията, с химичен, с билков пилинг, и най-вече с липсата на какъвто и да е индивидуален подход. А подобрението така и не идваше. А сега – след по-малко от два месеца и точно шест процедури, съм повече от щастлива, че избрах „Дивна Медик“ за своето преобразяване. Защото само с тази дума мога да опиша това, което се случи с моята кожа тук. От мазна, пореста, уморена, с пъпки и белези кожа, тя се преобрази в свежа и чиста, комедоните и по-малките белези се загладиха, а омазняването изчезна. А кожата, кожата ми сияе, спокойна и щастлива, сякаш цял живот е чакала точно тези грижи и отношение. И всичко това само с няколко процедури от индивидуалната анти-акне програма, която ми беше изготвена и съобразно спецификата на моята кожа. Днес аз имам самочувствието да се погледна в огледалото и да се усмихна на себе си, да изляза навън без преди това да съм използвала пълния арсенал от гримове за замаскиране на лицето ми. Близките и приятелите ми забелязват промяната и ме питат на какво се дължи.

А истината е много проста –дължи се на чудесните хора и професионалисти, работещи в салон „Дивна Медик“, на които твърдо съм решила и за в бъдеще да поверявам грижите за мен и моето лице. Защото както се казва „когато по-доброто е възможно, доброто е недостатъчно“, а за мен най-доброто е точно тук!

Всеки, който има съмнения или допълнителни въпроси, може да ми пише на е-мейл e_ignatova@mail.bg. Ще се радвам да поговоря с него за това.

Елена Савова, 37 години