fbpx

Още след втората процедура фотоепилация космите ми оредяха с около 70%.

Искам да поднеса искрените си благодарности на екипа на „Дивна Медик”, с чиято помощ се отървах от така нежеланото окосмяване!

Преди да попадна по съвсем различни причини при тях, се бях подлагала на фотоепилация в различни салони. След около 16 процедури на едното място и 5 на друго, имаше разреждане за кратък период от време, като космите ми се сгъстяваха наново, докато дойде време за следваща процедура.

Бях приела мисълта,че няма да мога да се отърва трайно от космите, че хормоните ми не са наред и спасение няма. И на двете места ми беше обяснено, че вероятно проблемът е или в хормоните ми или в поликистозните яйчници (аз нямам такъв проблем).

А всъщност фотоепилацията е подходяща дори при косми с хормонална обусловеност! След като с Даниела Спасова коментирахме темата „Фотоепилация” разбрах колко безсмислени и неадекватни всъщност са били мненията, които съм получавала до сега по въпроса от хора, които работят с този метод. Подложих се на процедури фотоепилация в салон „Дивна Медик“ и още след втората космите в обработваните зони оредяха с около 70%. Не мога да опиша колко се зарадвах, виждайки това.

В „Дивна Медик” разбрах, че процедурата не бива да тества прага на болка на подлагащия се – на едното място ми беше обяснено, че колкото повече боли, толкова е по-ефикасно, което всъщност водеше до изгаряния. След процедурите вече не усещам неприятната болка на изгарянето. Благодаря ви за професионализма, ”Дивна Медик”!

С удоволствие бих споделила личния си опит и бих отговорила на всякакви въпроси по темата – desi_stoimenova_@abv.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart