fbpx

Историята на моя клиентка по пътя към здравата, нежна и гладка кожа

Днес искам да разкажа историята на една от моите клиентки.

За мен тя е вдъхновяваща и интересна. Може и за други хора ще бъде полезно да разберат как тя намери решение за себе си в момент на пълно отчаяние.

Да, тя е историята на един конкретен случай, но вярвам, че е възможно някой от вас да открие себе си в тази история и да намери отговори на своите въпроси.

Историята на тази 28 годишна дама започва с това, че в продължение на много години /около 12г/ е имала проблеми с кожата на лицето си. Състоянието и се е променяло – обриви, пъпки, възпаления, след всеки пореден опит да си помогне. Постигала е подобрение, но не за дълго. Когато дойде при мен, тя беше направила старателен архив от снимки, които е правила преди и след започването на всяка следваща лечебна програма, която беше изпробвала преди да посети салон „Дивна медик”.

Записвала си беше старателно името на процедурите и продуктите, които използва и на колко дни от приложението е направена всяка поредна снимка.

От този архив ставаше ясно, че дори преминавайки през затишие за известен период от време, кожата отново е възвръщала своята проблемност.

Не само кожата, но и нейното доверие към козметиката беше пострадало вече. Изпълнена със страхове и предубеждения, тя изслуша моята диагностика. Започнахме да изпълняваме създадената от мен антиакне програма. Сподели, че не само тя, но и нейният приятел са били силно скептични в началото на програмата.

За два месеца кожата й възвърна своята чистота, гладкост, свежест. Спряха да излизат дълбоки болезнени пъпки, изчезнаха пигментациите.

През смях ми разказа как една сутрин приятелят и казал: „Ти кога успя да се гримираш толкова бързо, веднага след ставане?”. Тогава тя отвърнала „Не съм се гримирала!”. Сподели колко се е почувствала щастлива, когато приятелят и е казал: „Признавам я твоята козметичка! Наистина!”.

Младата дама беше посветила много време в изучаване на активни съставки за проблемна кожа и проучване на съдържанието на етикетите на всеки продукт. Подробно е анализирала състава на препоръчаните от мен продукти за домашно ползване на марката „Легенда” преди да започне да ги използва. Искала е да се убеди, че не съдържат вредни химически вещества и опасни за здравето съставки.

Започна да използва гелът за измиване на Легенда.

След него поставя матиращ серум с хиалуронова киселина.

След серумът поставя дневен хидратиращ крем „Хидрогел” за мазна и проблемна кожа

и околоочен хидратиращ крем с антиоксиданти „Фреш оптик лежер”.

Сподели, че за първи път е попаднала на толкова чиста и природно ориентирана козметика. Опиянена е от ароматите и приятната консистенция. Споделя очарованието от начинът, по който чувства кожата си след като ги нанесе – нежна, гладка и сочна.

И така, след процедурите направени в индивидуална програма в салон „Дивна медик” и правилното приложение на продуктите на „Легенда” удома, тя постигна здрава, гладка и чиста кожа. Без пъпки, без пигментации. Възторжено споделя приятна си изненада от околоочния крем, който само за две седмици изглади ситните бръчици около очите и направи кожата нежна и еластична.

Аз също съм щастлива! Защото видях как се променя настроението и самочувствието на младата дама! Защото нейното щастливо момичешко излъчване се беше възвърнало, а заедно с него и доверието в професионалният козметичен подход.

Важно е да разберем, че хаотичното отношение към проблемната кожа може да много да навреди. Най-подходящото решение е консултацията с експерт, който да помогне да се излезе от хроничното състояние на възпаляваща се кожа, да препоръча най-добрите продукти за домашно ползване и най-ефикасната професионална козметична програма.

Аз вече помогнах на хиляди жени с подобна история. Някои от техните разкази могат да се видят тук: ОТЗИВИ

Ако разпознаваш моменти от своя живот в тази история, ако си на прага да се откажеш от битката с проблемната кожа, не се отказвай!

Има решение за теб!

За да разбереш повече за нашите процедури и цени или да запишеш час за процедура влез тук: https://divnamedik.com/konsultatsia/

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart