Салон за красота и здраве ДИВНА МЕДИК

Това е мястото, в което мъже и жени на възраст от 20 до 60 години  намират категорично решение  на проблемите  свързани с   акне,   петна,  чувствителна кожа,   остаряване,  нежелано окосмяване,  целулит.

Клиентите ни  постигат гладко, красиво,  неостаряващо лице и изваяна фигура без риск за здравето си и с дългосрочен ефект.

Разработваме  индивидуални програми за лечение на различните видове проблемни състояния на кожата, съобразени с вашите индивидуални специфики. .

Нашите клиенти намират решение на проблеми свързани с проблемната кожа, акнето, стареещата кожа, чувствителна и дехидратирана кожа. Получават отговор на въпросите свързани с  правилния избор на продукти за ползване в домашни условия.

Това, което отличава нашия подход от много други салони е, че грижата за кожата при нас се осъществява чрез въздействия, които трайно и безопасно  подобряват състоянието й.

Ние познаваме добре природните закони на които се подчиняват процесите в човешкия организъм и в кожата, работим така, че да подпомагаме естествените прородни сили за младост и красота.

При първо посещение в салона всеки наш клиент получава безплатна диагностика за сътоянието на кожата си, за това какво  може да направи, за да се почувства съвършен, здрав  и красив.

Изготвя се личен картон, в който се записват данните от диагностиката на кожата, продуктите и процедурите с които е направена всяка процедура. При всяко следващо посещение се проследява ефикасността и се записва резултата. Вниманието ни е насочено към това, вие да получите максимален ефект и резултатът от работата ни да е този, който сте очаквали.

Освен ндивидуална програма, всеки клиент получава информация за  начините по които трябва да се грижи за здравето и красотата си у дома.

Препоръчваме продукти за домашна грижа, приготвяме крем и серум по индивидуална рецепта.

Обстановката в салона предразполага към спокойствие и комфорт. Процедурите се извършват на фона на приятна музика и аромат. Стремежът ни е да ви осигурим перфектна грижа за красотата ви и пълноценно усещане за релакс и почивка.

Нашата философия е, че козметичната процедура е не само грижа за физиката и физиологията на тъканта, а и грижа за душата. Изповядваме тази философия, чрез създаване на приятна атмосфера, уважение към клиентите, добро настроение и много усмивки.

Ако искате да се почувствате добре обгрижени и заредени с положително настроение- заповядайте при нас! Очакваме ви!

 

СЕРТИФИКАТИ