fbpx

Само хората, които са имали проблемна кожа могат да разберат колко е мъчително

Казвам се Марина Янева, на 24 години.

С акнето се борих дълги години – около 5.

Появи ми се на 18 годишна възраст – изведнъж. Дълбоки, болезнени пъпки.

Започнах да ходя по различни дерматолози, като всеки един от тях ми изписваше или противозачатъчни или антибиотици, заедно с всевъзможни кремове против акне на всички известни марки, които рекламират по телевизията.

Пробвах какво ли не, но всичко, което ползвах беше с временен ефект, след време акнето се възвръщаше с пълна сила.

Може би само хората с този проблем ме разбират, но чувството да нямаш желание да се покажеш навън е ужасно.


Анти акне терапия в салон Дивна Медик

Не исках да изляза без грим дори до близкото квартално магазинче. Акнето е много неприятно както за момичетата, така и за момчетата. Ние, момичетата, поне можем да го прикрием малко или много с грим, който пък от своя страна вреди повече и акнето се задълбочава. Но това беше моето спасение да се покажа навън.

Пробвах и доста диети, и ограничения, защото за никой не е тайна, че състоянието на кожата е пряко свързано с храната, която поемаме. Определено имаше резултат, но не достатъчен.

Освен вътрешно, акнето иска и козметична поддръжка външно.

Разбрах за Даниела Спасова и козметичните продукти на ЛЕГЕНДА от видеата в интернет, понеже постоянно се ровех в статии и клипове. Търсех информация отвсъкъде.

След всичко, което чух от Даниела Спасова и подробното обяснение за акнето, реших, че само диетата няма да ми помогне и отидох на консултация.

След като ми предложиха програмата анти-акне на ЛЕГЕНДА много се чудих дали да пробвам. Бях отчаяна максимално и реших да се доверя на Даниела Спасова.

Ходих всяка седмица, около година. Много съм доволна! Освен, че там се чувствам като вкъщи, имам изключителни резултати с лицето.

Състоянието ми в момента няма нищо общо с преди година – две.

селфи мИскам да посъветвам всички, които може би като мен се чудят дали да опитат, не се замисляйте. Философията и продуктите на ЛЕГЕНДА , подходът на Даниела  Спасова са най- доброто решение.

Резултатите  можете да видите сами от снимките ми.

Нещото, което ме радва най-вече е, че вече имам яснота за козметичните продукти с които да се поддържам.

Измивният гел поддържа кожата ми чиста. Интензивно хидратиращият серум прави кожата ми кадифена и сочна. Нямам колебание за най- правилният подход към кожата си. Не се страхувам, че отново ще се върне състоянието ми, ако спра да ги използвам. Кожата ми е чиста в дълбочина, гладка и свежа. Няма нужда от грим, за да се харесвам. Имам спокойствието и самочувствието  да изляза  без никакъв грим, за което преди даже и не можех да си помисля.

Като заключение искам да спомена, че ефекта не идва толкова бързо, колкото искате, просто акнето изисква безкрайно търпение и упоритост, правилни навици и  постоянство.

Успех на всички!    “ акнето не е по-упорито от теб“.  🙂

mm_yaneva@abv.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart