fbpx

Копринена кожа без болка и синтетика

Питаш ли се има ли начини да поддържаш свежа, млада и красива кожата си чрез естествени методи?

Търсиш ли начин да осигуриш по-сериозно лифтинг въздействие, по-сериозно младежко усещане за кожата си с методи, които обаче да не са свързани с болка, синтетика, инжектиране?

ИМА РЕШЕНИЕ ЗА ТЕБ

Искам да ти разкажа за процедурата, която осигурява цялостната грижа за лифтинг, детокс, подмладяване и релакс, от които имаш нужда.


Тонуса и младостта, която се постига, чрез тази процедура се дължи на активното въздействие на колагенови листове активирани чрез ръчен лифтинг масаж.


Ето етапите на изпълнение и защо тя е така ефективна.

ПЪРВАТА СТЪПКА, която осигурява гарантиран ЛИФТИНГ ЕФЕКТ и БЪРЗ ДЕТОКС НА КОЖАТА е ПИЛИНГ С ЧЕРЕН ВЪГЛЕН

Черния въглен е еко продукт, без консерванти и без сулфати. Благодарение на него се застъпват едновременно няколко вида въздействия – почистване, ексфолиране и детокс. Черния въглен почиства замърсяванията и извежда токсините. Кожата става мека и нежна, с избистрен тен.

Детокс с черна пудра

ВТОРИЯ ЕТАП е ЛИФТИНГ МАСАЖ с ВИСОКО КОНЦЕНТРИРАН КОЛАГЕН в комбинация с витамин С.

Под въздейстивето на озоновата пара този етап от процедурата дава силен акцент върху стимулирането на еластичността и подхранването с колаген. Присъствието на витамин С и озоновата пара стимулират клетъчните процеси, хранене, дишане, регенерация. Кожата динамично се обогатява с кислород, който моментално подобрява жизнените процеси на клетките. Витамин С е мощен антиоксидант, който стимулира производството на клетъчна енергия, както и собственото производство на еластин и колаген.

Лифтинг масаж

Уникалната ръчна масажна техника въздейства върху мускулите на лицето, подобрява кръвоснабдяването на тъканите, моделира силуета. Подмладяващият ефект се постига благодарение на въздействието върху нервната система, а високата ефективност на масажа се дължи на комбинацията между стимулирането на физическите процеси и в същото време на психическото успокояване, блаженство и релакс. Именно този момент на балансиране и хармонизиране отключва мощно зареждане на всички клетки с младост и жизненост. В резултат на комбинацията между уникалната ръчна лифтинг масажна техника, активния колаген и витамин С се получава хармония, мир и баланс на емоциите, отмора релакс и възстановяване на нервната система, неописуем физически конфорт и силно изразен лифтинг ефект.

Резултатът е стегната кожа, свеж поглед, усещане за щастие. Възобновена е енергията и здравето на кожата.

керамична маска

Финалната двупластова маска обогатена с витамини и минерали, осигурява нежна и делакатна грижа за околоочния контур. Изсветлява тъмните кръгове, отстранява умората около очите и стимулира еластичността. Кожата на цялото лице е подхранена в дълбочина. В процеса на изсъхване на маската добива вид на керамична отливка и след отстраняването й лицето има стегнат, тонизиран и подмладен вид.

Процедурата е подходяща за всички типове кожа и е особено препоръчителна при кожа, която е загубила своята свежест, еластичност, чувства се изтощена. Прилагането на тази комбинация от въздействия е особено подходяща за периодите при промяна на сезоните, в края на лятото, в очакване на есента, както и в края на зимата в очакване на пролетта.


Еднократното приложение на процедурата дава видим резултат като лифтинг, освежаване, подмладяване. Клиничните изследвания доказват 15% активиране на метаболизма и 20% активиране на регенерацията на клетките в епидермиса. Т.е. 20% по-бързо обновяване и регенериране на кожата на повърхността.


Препоръчително е приложението на 8 процедури за 1 сезон, като се прилагат по 1 процедура седмично.

24 часа след процедурата кожата продължава да е активирана в своите подмладяващи резултати. На следващия ден, след процедурата се забелязва 38% по-високо ниво на клетъчна енергия и 45% увеличаване на темпото за регенерация на клетките. При приложението на 8 процедури възстановителните процеси, жизнеността на кожата са с резултат над 70%.

подмладяване

Ако и ти искаш свежа, жизнена и млада кожа, с подобрена еластичност, със стегнат контур на лицето, с повече свежест и блясък в погледа, не отлагай.

За да разбереш повече за нашите процедури и цени или да запишеш час за процедура влез ТУК.

Ако искаш да научиш още интересни и полезни неща за поддържането на кожата, каня те да се абонираш за моя безплатен бюлетин.

Ако статията ти се струва полезна, моля те, сподели я с приятелите си!Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart