Ако кожата ви е мазна или комбинирана, ако ви дразнят петънцата от останали предишни възпаления, омазняването и честото замърсяване ви създават дискомфорт, имаме решение за вас!

Процедурата „Съвършена чистота“

 • почиства порите;
 • обезмазнява и заглажда кожата;
 • отстранява вроговените клетки;
 • избистря тена;
 • освежава и дава тонус на кожата;
 • обогатява кожата с кислород.

Това, по което се отличава от традиционното почистване е, че осигурява успокояване на наранените зони, подпомага бързото зарастване на възпаленията, отнема подпухналостта и оттоците получени по време на екстракцията.

Начин на приложение на процедурата:

 1. Измиване с почистващ продукт
 2. Подготовка на кожата за почистване с пароозониращ уред. Благодарение на нежната озонова пара себумът в порите се втечнява, порите се отварят и се осигурява по-надеждното им почистване в следващите етапи на процеудрата. Озоновата пара обогатява кожата с кислород, дезинфекцира кожата и дихателните пътища.
 3. Дискретна екстракция на комедони.
 4. Регулиране на себумната секреция,успокояванена оттоци, подобряване на оздравителните и възстановителни процеси на кожата с лечебен масаж.
 5. Ензимен пилинг. Нежно и деликатно заглаждане на кожата. Стимулира бързото възстановяване и успокояване на обработените зони, избистря тена, успокоява чувствителната кожа, отнема зачервяването и дискомфорта, причинен от екстракцията.
 6. Дълбока дезинфекция с д`арсонвал.
 7. Лечебна, почистваща маска.
 8. Хидратиращ серум с хиалоронова киселина.
 9. Финален крем.

На финала на процедурата кожата е гладка, избистрена и свежа!

Вижте как се изпълнява процедурата във видеото.