fbpx

Фотоепилацията, с която казах „Сбогом!“ на нежеланите косъмчета

Пиша тези редове, защото искам да помогна на жените, които подобно на мен, са се чудели безброй пъти кой метод да изберат.

Въпреки, че нямам проблем с прекомерно окосмяване, търсех варианти да се улесня и да спестя време. Ежедневното скубане, ползване на епилатор/кола-маска/самобръсначка, за мен е безкрайно досадно. Преди да започна процедурите в „Дивна медик“ съм посещавала други салони, опитвала съм лазерна епилация, фотоепилация, но без никакъв ефект. По време на една процедура лазерна епилация (в сериозно козметично студио) даже ми поизгориха кожата.

От срещите си с козметиците в „Дивна медик“ научих доста – фотоепилацията не е просто „щрак“ и готово. Трябва да си наясно как да настроиш апарата, така че всяко „щрак“ да отговаря на индивидуалните нужди на клиента. Трябва да умееш да преценяваш интервала, през който се правят процедурите, дори трябва да знаеш как точно да щракнеш. Накратко – трябва да си професионалист.

Ще кажете, че на много места знаят как. Може и така да е. Но има нещо, с което „Дивна Медик“ са специални. И това е невероятното отношение и настроението, с което посрещат клиентите си. За мен винаги е удоволствие да посещавам салона, защото знам, че освен качествена процедура, ще получа и човешко отношение, което напоследък се е превърнало в изчезващ вид.

Готова съм да отговоря на всеки, който иска да разбере повече: bilyana.dramliyska@yahoo.com

Биляна Драмлийска

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart