fbpx

Лифтинг и здрава кожа чрез фотоподмладяване

Най-мощните начини за стимулиране на подмладяването са тези, които стъпват на познанието за естествените движещи сили на природата в полза на здравето.

Светлината е приятел на живота!

Фотоподмладяването е метод за стимулиране на младостта и здравето, чрез силата на специално подбрани светлинни въздействия.

Как фотоподмлавяването връща младостта на кожата?

Всяка клетка в човешкото тяло има нужда от светлина, за да е здрава.

Чрез биофотонното /светлинното/ стимулиране се осигурява пълноценно и младежко функциониране на клетките, които започват постепенно да остаряват. В периода на остаряване клетъчната енергия намалява и това неминуемо води до по-бавно производство на еластин и колаген.

В резултат на липсващата енергия, кожата става отпусната, вяла, посивяла, старееща.

Магията на селектирана светлина създава нова младост за кожата

Подобрява структурата на кожата.

Специално подбраната дължина на вълната предизвиква динамична регенерация на клетките. Светлинният поток дава стимулиращ ефект на процесите на обновяване на кожата. Именно този процес е в основата на възвръщането на видимата свежест и младост на лицето. Чрез повишаване на клетъчната енергия се осигурява бързо подмладяване на епидермиса, което се изразява в по-добра структура, младежки тонус и ново излъчване. Когато кожата започне динамично да регенерира, видимо се подобрява цялостния вид на лицето. Свежест и младежко излъчване, усещане за здравина и плътност.

Еластична и тонизирана кожа – без игли и болка

Чрез селектирана светлина се стимулират производството на еластин и колаген, подобрява се качеството на колагена и се възстановява нивото на колагена от ІІІ тип.

Това дава подобрена еластичност и младежки тонус, предотвратява появата на мимически бръчки и подпомага изглаждането на повърхностните бръчици.

Клиничните изследвания показват подобрение на еластичния тонус с 35% при едно приложение. Възстановяване на жизнеността на клетките настъпва в рамките на няколкото часа след процедурата.

За пълноценно и видимо изглаждане на кожата е необходимо да се направят серия от процедури 4-6, в рамките на месец и половина.

Има ли болка?

Процедурата е приятна и няма никакво усещане за болка. Веднага след приложението й, кожата е свежа, тонизирана и гладка. Не се налага спиране на социалните контакти, няма нужда от възстановителен период.

Всеки ли може да се подложи на тази процедура?

Процедурата е подходяща за всеки здрав човек.

Не е препоръчителна при хора, които проявяват чувствителност към светлина /фотоалергия/, както и за епилетично болни.

Възможно ли е да се комбинира с други процедури?

Програмата за фотоподмладяване успешно се комбинира с лифтинг процедури.

В салон „Дивна медик” изготвяме самостоятелна индивидуална програма според типа кожа и възрастовите характеристики на всеки отделен клиент.

За да постигнеш здрава, млада и свежа кожа с безболезнени и здравословни методи, запиши своя час на https://divnamedik.com/diagnostika-i-konsultatsia/Ако искаш да научиш още интересни и полезни неща за поддържането на кожата, каня те да се абонираш за моя безплатен бюлетин:

Ако статията ти се струва полезна, моля те, сподели я с приятелите си!Shopping Cart