Успехът на антиакне програмата на салон „Дивна медик“ се дължи на холистичният подход в лечението. В нашата работа съобразяваме истината, че човешкото същество е изградено от физическа и емоционална същност, които си взаимодействат. Ние знаем, че здравето на кожата зависи не само от козметичните грижи, а и от емоционалното благополучие, начинът на хранене, наличието на движение и качеството на почивка.

В многобройните си срещи с клиенти, които имат проблеми с кожата и акне се оказва, че в опитите си да постигнат здравословна грижа, често стигат до объркване в избора на хранителен режим, хранителни добавки, яснота относно начините за постигане на емоционален баланс и осигуряване на добро качество на почивка.

В нашата работа винаги се стремим да даваме пълноценна професионална грижа и подкрепа във всички сателитни сфери, влияещи на красотата.

В това видео можеш да се запознаеш холистичен терапевт Гергана Радович, с която си партнираме в изготвянето на пълноценна програма в сферите хранене, емоционална грижа и движение за всеки клиент, който е готов да постигне красота и младост, чрез здравословна грижа във всички аспекти.

Повече за Гергана Радович можеш да научиш от нейния Youtube канал – Gergana Radovich

Препоръчвам ти да прочетеш и статията:

Може ли акнето да се появи от емоции?

Повече информация за анти акне програмата на салон „Дивна Медик“ можеш да намериш тук: 

Анти акне програма в салон Дивна Медик

За да разбереш повече за нашите процедури и цени или да запишеш час за процедура влез тук: https://divnamedik.com/proceduri/

Благодаря ти, че четеш моя блог! Помогни ми, така, че моята помощ за по-красива и здрава кожа да стигне до повече хора. Сподели статията с приятелите си или я харесай от бутона по-долу


Ако искаш да научиш още интересни и полезни неща за поддържането на кожата, каня те да се абонираш за моя безплатен бюлетин:

СЪВЕТИТЕ ЗА КРАСОТА НА ДАНИЕЛА СПАСОВАНаучи професионалните тайни в поддържането на красива и здрава кожа.