fbpx

Как да овладееш хроничното акне, чрез въздействие върху емоциите си?

Успехът на антиакне програмата на салон „Дивна медик“ се дължи на холистичният подход в лечението. В нашата работа съобразяваме истината, че човешкото същество е изградено от физическа и емоционална същност, които си взаимодействат. Ние знаем, че здравето на кожата зависи не само от козметичните грижи, а и от емоционалното благополучие, начинът на хранене, наличието на движение и качеството на почивка.

В многобройните си срещи с клиенти, които имат проблеми с кожата и акне се оказва, че в опитите си да постигнат здравословна грижа, често стигат до объркване в избора на хранителен режим, хранителни добавки, яснота относно начините за постигане на емоционален баланс и осигуряване на добро качество на почивка.

В нашата работа винаги се стремим да даваме пълноценна професионална грижа и подкрепа във всички сателитни сфери, влияещи на красотата.

В това видео можеш да се запознаеш холистичен терапевт Гергана Радович, с която си партнираме в изготвянето на пълноценна програма в сферите хранене, емоционална грижа и движение за всеки клиент, който е готов да постигне красота и младост, чрез здравословна грижа във всички аспекти.

Повече за Гергана Радович можеш да научиш от нейния Youtube канал – Gergana Radovich

Препоръчвам ти да прочетеш и статията:

Може ли акнето да се появи от емоции?

Повече информация за анти акне програмата на салон „Дивна Медик“ можеш да намериш ТУК.

Благодаря ти, че четеш моя блог! Помогни ми, така, че моята помощ за по-красива и здрава кожа да стигне до повече хора. Сподели статията с приятелите си или я харесай от бутона по-долу:

Ако искаш да научиш още интересни и полезни неща за поддържането на кожата, каня те да се абонираш за моя безплатен бюлетин:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart