fbpx

🤔 Чувствам кожата си мръсна – имам нужда от почистване

Какво е нужно да знаеш за мръсната кожа и начините по които да се спасиш от това усещане?

👆 От срещите ми с клиенти разбирам, че усещането за мръсна кожа може да ги срещне с различни професионални подходи в сферата на услугите за красота.

Разказвам историята на една от моите клиентки, която използвам като обобщен образ на стотици подобни истории.

Водена от нуждата си да почувства кожата чиста, при посещение при дерматолог й е била препоръчана медицинска козметика. При посещение в естетична клиника са и сложили ботокс. Обръщайки се към козметик е получила почистване на лице с екстракция…

Когато дойде при мен, от моята диагностика на кожата се установи, че тя няма нужда от почистване, а от хидратация, антиоксидация и подобряване на жизнените функции на клетките на кожата.

През последните десет години тя е използвала неподходящи продукти за поддържане у дома. Това е създала множество допълнителни дисфункции в кожата – клетъчна умора, дехидратация, чувствителност, спукани капиляри.

🧐 Какво беше различното в програмата, която аз и изготвих?

Открих причините за нейното усещане за мръсна и нечиста кожа. Затвореният начин на живот, стреса и умората, насъбрани през тези години, неправилната козметична грижа, характерните за възрастта 55+ процеси на изпотяване и омазняване са причините за състоянието й.

‼️ Решението за нея НЕ БЕШЕ в процедурата “почистване на лицe”, както беше решила тя.

След като нанесох корекция в домашната козметична грижа, аз направих процедура с ензими за изглаждане и избистряне на лицето, дълбока хидратация с хиалурон, масаж с активен колаген и лифтинг маска с дълбокохидратиращ ефект. Резлтатът беше зашеметяващ!

💃 🌹Гладка, чиста и нежна кожа, младежко излъчване, лифтиран контур, избистрени кръгове около очите!

🍀 Щастлива усмивка и много благодарност – това беше нейната реакция на финала.

Ако намираш тази статия полезна, сподели я!

Ако ти харесва информацията, която давам за красива и здрава кожа, абонирай се за моя ютуб канал: YOUTUBE

Ако искаш да научаваш още интересни съвети за постигане на здрава и млада кожа по безболезнен и здравословен начин, абонирай се за моя безплатен бюлетин от тук.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart