Имате тънка и нежна кожа?

Притеснява Ви честото зачервяване и склонността към алергии?

Искате да се справите с проявите на чувствителност?

Искате да се грижите за кожата си , но не знаете как?

Когато кожата трудно понася студа или горещината, когато лесно изгаря от слънцето или бързо се зачервява от студа, става дума за “чувствителна кожа”. Тя е тънка, фина,  с малки пори, суха и обикновенно много красива. Само който има такава кожа знае колко е трудно всъщност да се поддържа тя в “добро настроение”, тъй като твърде  лесно се провокира от сърбежи и алергии.

Грижата за кожата с подобни проблеми трябва да бъде деликатна и внимателна. Почистването е особено важен момент от грижата. То трябва да се  извършва с хидратиращо леко тоалетно мляко за чувствителна кожа и успокояващ тоник. Целта на козметичните продукти  за почистване е моментално да успокоят кожата, деликатно да почистят нечистотиите от нея, да създадат усещане за комфорт. Тези продукти съдържат активни съдосвиващи съставки, които облекчават напрежението, успокояват зачервяванията, възвръщат хидробаланса и еластичноста.

Жените с чувствителна кожа трудно избират козметична процедура, защото обикновено кожата се зачервява и реагира с раздразнение. Напълно разбираем е страхът на хората с такава кожа, че процедурата може да не се отрази добре. Именно за този тип проблем сме разработили програма за успояване, хидратиране и подхранване, която да създаде комфорт и мекота на кожата.

Грижата, която предлагаме е богата на  модерни натурални продукти за лечение на  зачервена и раздразнена кожа, които елиминират зачервяването и свиват кръвоносните съдове. Серията от процедури променя осезаемо поведението й. Тя става толерантна към промените на времето, сочна и мека, без усещане за опъване и склонност към сърбеж и зачервяване. Едновременно с намаляване на чувствителността, кожата е добре подхранена и тонизирана, което придава свеж и младежки вид на излъчването й.

Нежната и чувствителна кожа, склонна към зачервяване няма възможност да се защитава от въздеиствието на околната среда. Понижението на температурите, вятъра или бързото затопляне предизвикват дискомфорт, възпаление и засушаване.

Продуктите, които използваме в козметичния кабинет подпомагат изграждането на защитен филм на повърхността  на кожата, като по този начин увеличават нейните адаптивни възможности при промяна на температурите. Освен че успокояват и хидратират възпалена и зачервена кожа, те стабилизират  стените на кръвоносните съдове, като по този начин, предотвратяват спукването на капиляри. Кремовете и маските създават моментално усещане за мекота и комфорт на кожата, като я правят устойчива и толерантна. Процедурите могат да се прилагат във всеки сезон от годината и във всяка възраст.

За да разберете как да се справите във Вашата ситуация,  запишете своята 30 минутна консултация в салон „Дивна медик“ на https://divnamedik.com/proceduri/

Процедури за чувствителна кожа в салон Дивна Медик

Процедури за чувствителна кожа в салон Дивна МедикЕЛЕКСИР, КОПРИНЕНА КОЖА, СЕНЗИТИ, КРИСТАЛ, ДЕРУЖ, ПРОФЕСИОНАЛНА ТЕРАПИЯ SEDUCTAGE 3D – всички те имат за цел да успокоят зачервяванията, да подобрят защитните сили на кожата, да я подпомогнат в адаптарането при промяната на сезоните, дълбоко хидратират и стимулират еластичността на тъканите.