fbpx

Кожа гладка като порцелан в зрялата възраст

Фини пори, равномерен тен, гладка и мека като кадифе кожа – възможно ли е?

Разбира се! И то без ботокс, без хиалорон, без пластична намеса. За да се запази естествената красота и свежест на кожата вече не се разчита само на пластичната хирургия. Кожата поддържана умно и с любов се откроява десетократно повече пред изкуствено орязаната и напълнена с филъри такава! Излъчването на естествената красота не може да се замени с никакво на света изкуствено вмешателство.  Ако искаш да задържиш красотата си с годините, има огромни възможности в козметологията. Ето една нова и изключително ефективна терапия за жената, която иска да има гладка, мека и кадифена кожа, но със зряло и изтънчено излъчване във всеки сезон от годината.

Млечен пилинг

Иновативен и изключително търсен в момента нехирургичен метод за подмладяване. Млечният пилинг е процедура, която може да се прилага без ограничение във всеки сезон, въпреки, че е пилинг!

Този вид пилинг се отличава с нежното си и деликатно въздействие, без да предизвиква зачервяване, лющене и дискомфорт, за разлика от добре познатите химични и билкови пилинги. 

Прилага се при всички видове кожа, дори много чувствителни .

Подходящ е за хора с динамичен начин на живот, при които не е възможно прекъсване на социалните контакти в периодите след приложението.

Обновяването на повърхностния слой става постепенно, контролирано и безопасно. Процедурата осезаемо стимулира младежките процеси в клетките и отстранява козметични недостатъци като пигментации, бръчки, понижен тонус,  нарушена структура, сивкавост.

Каква е тайната на разкрасителният ефект?

Млечната киселина е мощен антиоксидант, който подобрява релефа на кожата, подсилва нейните защитни и адаптивни процеси, които са особено важни за тънката и чувствителна кожа. Именно това го прави подходящ за прилагане през лятото, когато кожата придобива уморен и “угаснал” вид  от изтощителните високи температури и силното слънце.

Може би се питаш “Има ли болка по време на процедурата?”

Усещането по време на процедурата е за повърхностно щипане. Няма болка нито по време на процедурата, нито след нея. Кожата е без зачервявания, свежа и тонизирана още същия ден.

Колко процедури са необходими за получаване на подмладяващ ефект?

Хубавото при този вид пилинг е, че може да се приложи в интензивен ритъм за постигане бърз подмладяващ ефект. За дамите, които искат да постигнат бързо освежаване и подобряване на изтощената и уморена кожа, е препоръчително да се направи млечен пилинг  6 пъти в рамките на месец и половина. Отново да припомня, че за приложението на процедурата няма значение сезонът и активността на слънцето.

Интензивната програма е приложима  през всички сезони, защото млечната киселина създава естествен имунитет на кожата, като засилва нейната естествена защита срещу слънчевите лъчи.

Една процедура е с времетраене 30 мин.

Запиши своя час за процедура още сега! Очакваме те ТУК.

Ако темата за красотата те вълнува, каня те да прочетеш моята
БЕЗПЛАТНА ЕЛЕКТРОННА КНИГА:

 

Истината за остаряването и начините да постигнеш здрава и красива кожа

Представяне на книгата м

В нея споделям професионални тайни за красив вид на лицето без хирургични и инжекционни методи!

 

Към БЕЗПЛАТНАТА Е-КНИГА

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart