fbpx

Много дълго време не смеех да ходя на козметик. Имах много страхове

Лицето ми беше сухо, чувствах го състарено, с бръчки и с петна, които не можех да понасям. Чувствах се повяхнала и усещах, че съм започнала да остарявам.

Сега лицето ми е свежо. Чувствам се подмладена. Кожата ми е гладка, хидратирана, нежна и сияеща.

Много съм впечатлена от високият професионализъм в салон „Дивна Медик” и високото им познание в областта на козметиката.

Много съм доволна от индивидуалната програма, която ми създадоха в салона. Още при първото посещение усетих кожата силно хидратирана и много променена в положителна посока. Доволна съм от деликатното почистване, което ми направиха в последствие, без да разранят кожата ми. След процедурата я чувствах спокойна и гладка.

Благодарение на последващите процедури – микро-мезотерапия, избледняха петната, кожата подобри еластичността си, стана мека и гладка.

От последвалия млечен пилинг ефектът беше поразителен! Толкова силен избелващ ефект никога не съм получавала от никоя друга процедура. А именно петната много ме притесняваха.

Много съм доволна от продуктите, които ми препоръчаха да ползвам по време на програмата – марката „Легенда”. Чувствам си много добре кожата, изчезна усещането за опънатост и сухота.

Много съм впечатлена от индивидуалния начин на съставяне на програмата. Особено много ми харесва, че методите са изцяло съобразени с естествените природни принципи. Съгласувани са с ритъма и начина на реакция на моята кожа! Не харесвам медицински и синтетични въздействия. Не съм чувала на друго място да правят това. Затова и много дълго време не смеех да ходя на козметик. Имах много страхове.

Споделям с удоволствие мнението си за услугите в салон „Дивна Медик”. Ако някой иска да ми зададе въпрос относно това, може да ми пише на имейл: illvia_g_g@yahoo.com

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart