fbpx

5 предимства на Колаген Индуктивната Мезотерапия спрямо традиционната

Колаген Индуктивната Мезотерапия стимулира производството на нови клетки, на нов собствен колаген и хиалуронова киселина, чрез микроубождания, които се различават от традиционните убождания в мезотерапията и микроролера за домашно ползване.

Ето какви са различията между двата подхода.

 • Стимулират се определени категории клетки
  Колаген Индуктивната Мезотерапия предизвиква активиране на дейността и живота на определени клетки, чрез игли, които са със специфична форма. Благодарение на тази форма, микроотворите не създават травма за кожата и не предизвикват производство на фиброзна тъкан – нещо, което се случва понякога при традиционните методи на мезотерапия.
 • Атравматични убождания, стимулиране на таргетни /определени/ клетки
  Стимулирането на производство на нова тъкан и еластичност при Колаген Индуктивната Мезотерапия е базирано на естествените възможности на кожата да се обновява, чрез стволовите клетки, които се намират в базалната мембрана. Една от причините за остаряването е прекъсването на връзките между клетките от епидермиса и базалната мемабрана, което води до намаляване на възможностите за пълноценно обновяване. С иновативния метод се осигурява подобряване на комуникацията меду клетките, което възвръща способността на кожата да се възползва от естествените природни механизми за дълголетие на тъканите. Стволовите клетки доставени по кръвта започват да функционират като млади и жизнени епидермални клетки, повишават жизнеността на всички функции протичащи в третираната зона.
 • Възстановяването става многократно по-бързо
  Възстановителния процес след процедурата е много по-кратък. Първата причина за това е, че кожата не е травмирана и наранена, а втората е, че чрез специфичната методика на работа се активират множество механизми за стабилизиране и бързо възстановяване. Чрез биохимични реакции, провокирани на клетъчно ниво, стартира бързо производство на собствена хиалуронова киселина. В резултат кожата става по-плътна, здрава, гладка и набухнала, така, както изглежда кожата на човек само във възрастта от 1 до 3 години.
 • Стимулира се собствено производство като се използва природния механизам на кожата за възстановяване, а не се напомпват външни консистенции. Най-ценното в този иновативен подход е, че кожата бива стимулирана да работи и произвежда еластичност по начина, по който го е правила в по-ранните години.
 • Получения резултат остава с години, тъй като кожата заживява като млада кожа с нови клетки. Не се залага тенденция на зависимост към посещението при козметолог, за да се напомпа следващата доза вещество, което да даде обем и което да имитира тъкан. Кожата сама изгражда тъкани, които са правилно структурирани, жизнеспособни са и функционират с младежки ритъм.

Как се изпълнява процедурата виж във видеото КАК ДА ПОДМЛАДИШ КОЖАТА СИ ПО ЕСТЕСТВЕН И БЕЗОПАСЕН НАЧИН

За да постигнеш еластичност и младост на лицето с този метод, запиши си 30 минутна консултация в салон „Дивна Медик” ТУК.


Ако темата за красотата те вълнува, каня те да прочетеш моята БЕЗПЛАТНА ЕЛЕКТРОННА КНИГА:

Истината за остаряването и начините да постигнеш здрава и красива кожа

Представяне на книгата м

В нея споделям професионални тайни за красив вид на лицето без хирургични и инжекционни методи!

 

Към БЕЗПЛАТНАТА Е-КНИГА

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart