В тази статия/ видео ще ти разкажа за един метод, с който ние помагаме на хората, пострадали от дългогодишно акне да постигнат гладка кожа без белези и пигментации.

Една от най-актуалните процедури, която масово се препоръчва като решение за премахване на белези е пилинга.

Нека да ти кажа нещо, което няма да чуеш от лекар или козметик. Не защото не го знаят, а защото много от тях не го прилагат. Някои не го правят защото не го знаят, а други – защото не е финансово изгодно да ти го кажат.

Дълбоките пилинги превръщат кожата в супер чувствителна, предизвикват пигментации, създават условия за спукване на капиляри, когато се прилагат върху кожа, която не е подготвена да премине през травмата причинена от пилинга.

Пилингите могат да бъдат в основата на много придобити козметични дефекти, появили се след третиране на кожата.

Дълбоките пилинги са в състояние да влошат състоянието при акне, когато се прилагат в нарушение на някои основни изисквания за състоянието на кожата преди процедурата.  Ето защо, ако си човек, който е отговорен към последствията от процедурата много внимателно ще избираш при кого и защо да си направиш тази процедура.

В тази статия/видео можеш да видиш един от методите, с които ние, козметиците от салон „Дивна Медик“ постигаме гладка кожа, без белези от акне. Демонстрацията се прави с един от нашите клиенти, който беше с тежко, дългогодишно акне. По време на представянето той споделя какво е било състоянието му, когато посети салона за първи път, преди една година. Множество повърхностни и дълбоки възпаления, рани, белези, пигментации. Той разказва за болките, които са съпътствали ежедневието му и за това, че преди да дойде в салона, вече е бил отчаян от липсата на резултат от всички опити за лечение до момента.

Ако си от хората, които дълги години търсиш решение за акнето или за последствията от него, всеки път, когато видиш неравната кожа и възпаленията в огледалото, спомни си, че в салон „Дивна Медик“ има програма, с която можеш да постигнеш гладка и здрава кожа.

Виж нашият клиент, модел на тази демонстрация, вгледай се в гладката и красива кожа на лицето му и си представи колко е хубаво да изглеждаш така.

За да разбереш повече за нашите процедури и цени или да запишеш час за процедура влез тук: https://divnamedik.com/proceduri/

Още по темата виж в статията – Какво е необходимо да знае всеки клиент, който ще се подложи на процедурата БИЛКОВ ПИЛИНГ?

Видеото е от рубриката ЗА КРАСОТАТА ПРОФЕСИОНАЛНО, която се излъчва всеки петък от 12:00 ч на живо във фейсбук страницата на Център за красота „Дивна Медик“: Отвори страницата от тук