fbpx

Уморена, изтощена и суха кожа през зимата

3 важни неща, с които да си помогнеш

Температурите вече паднаха под нулата. Кожата на лицето реагира със силно опъване, зачервяване, сухота и липса на тонус.
Може би усещаш, че липсва младежко излъчване, на лицето са се настанили умора и изтощение.
Какво да направиш, за да промениш това?
3 важни неща, които ще направят кожата свежа, жизнена, млада:


1. Премахни усещането за опънатост и чувствителност, чрез правилно почистване с тоалетно мляко.


Много хора смятат, че грижата за кожата трябва да се изразява в поставянето на скъпи кремове и подценяват момента на почистването. Именно от начина на ежедневното почистване зависи дълготрайното добро състояние на кожата или започването на козметични и медицински проблеми.

Тоалетното мляко „Нежност” на марката „Легенда” прави кожата нежна, сочна и спокойна, благодарение на хиалуроновата киселина и специалните активни съставки.
Бадемовото и маслиново масло дават възможност за деликатно и нежно почистване на лицето. Освен, че отстранява нечистотиите като ги разгражда, тоалетното мляко «Нежност» на «Легенда» успокоява деликатната кожа. Съдържанието на какаово масло, витамините А, Е и Д подпомагат изграждането на защитен филм, правят кожата устойчива на въздействието на околната среда. Редовната му употреба като продукт за отстраняване на грима, предпазва от стареене, дава свежест и мекота, възвръща тонуса и блясъка.

Поръчай продукта от тук


2. Направи кожата нежна, гладка и млада, чрез ХИДРАТАЦИЯ


Може би си мислиш, че за да преодолееш усещането за опънатост, трябва да слагаш мазни кремове. Не си единствената, която мисли така. Много хора смятат, че през зимата комфортът на кожата зависи от мазния крем. Чувала съм дори, че според някои хидратацията на кожата през зимата я излага на риск от замръзване.

ТОВА Е ГРЕШКА!

Влагата е жизнено важна за кожата през зимата. Само при наличие на достатъчно влага в тъканите, клетките могат да изпълняват правилно своите функции. Единствено при набавяне на достатъчно влага , кожата преодолява състоянието на опънатост, чувствителност и дискомфорт от смяната на температурите.

Как да набавиш така ценната хидратация?

Лифтинг серумът на „Легенда” съдържа хиалуронова киселина – интензивно хидратира и моментално прави кожата кадифена, нежна и гладка. Благодарение на маслото от чия, серумът успокоява кожата, предпазва я от спукване на капиляри и изгражда устойчивост при смяната на температурите. Екстрактите от водорасли в серума осигуряват добра еластичност на кожата, стимулират производството на еластин и колаген. Благодарение на тях кожата става еластична, свежа и млада.

Поръчай продукта от тук.


3. Предпазвай кожата от умората и изтощението, чрез ПОДХРАНВАНЕ


Сухата кожа има нужда от подхранване през зимата. За да може да усвоява мазнините, витамините и ценните хранителни вещества, кожата се нуждае от клетъчно стимулиране.

След поставянето на хидратиращия серум задължително се нанася крем за суха кожа с Q10.
Защо Q 10 е толкова важен за сухата кожа през зимата?
Q 10 участва в създаването на клетъчната енергия. През зимата, когато слънчевото греене е в по- малки количества, когато разходките сред природата са ограничени, енергията на кожата рязко спада. Благодарение на коензим Q 10, кожата става жизнена и млада. Клетките работят с повишена жизнена енергия.
Q 10 предпазва колагена от остаряване

Радиовълните, с които сме заобиколени атакуват еластичността и състаряват. Сега, когато животът на много от нас преминава пред компютъра, процесите на остаряване действат много много по- динамично. Благодарение на Q 10 структурите на колагена са защитени и кожата съхранява своята младост.

Предизвикателствата на днешния ден – затворени, сред компютри, в невъзможност да се разнообразим и емоционално да се заредим , се отразяват на качеството на кожата. Тя става уморена, изтощена, безжизнена.

Кремът подпомага младостта и жизнеността на сухата кожа през зимата благодарение на маслото от жожоба и какао. Витамините А и Е осигуряват антиоксидантна защита, държат регенерацията и обновяването в динамичен режим. Кожата е млада, нежна и тонизирана.

Поръчай продукта от тук.


Почувствай кожата си гладка, нежна, млада и еластична. Поръчай своята домашна грижа за суха кожа на Легенда и се възползвай от отстъпката при поръчка на трите продукта заедно.

КЪМ МАГАЗИНА

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart