Лечебна програма, подходяща за хора с мазна, плътна и проблемна кожа,  която прави често комедони, тлеещо акне, при хормонални възпаления, които се появяват около датата на месечния цикъл при жените.

Подходяща е при поява на кампаниини възпаления провокирани от стрес – при смяна на климата, при промяна в ритъма на живот и др.;

Резултат от процедурата:

  • почиства надеждно и най-дълбоките комедони;
  • осигурява деликатен поетапен химичен пилинг;
  • подобрява и заглажда структурата на кожата;
  • отстранява пигментации от предишни възпаления;
  • регулира себума;

Основните моменти в процедурата са насочени не само към почистването и отстраняването на комедоните, а и към овладяване на хипер омазняването и ограничаването на възпаленията.

С АНТИ АКНЕ програмата се постига дълготраен и категоричен резултат в изглаждането на кожата,  отстраняването на възпаленията и се прекратява появата на комедони. 

Времетраене на процедурата – 1 час

Ритъмът на приложенията е строго индивидуален. Задължително е преди започването на програмата да се направи диагностика на кожата. За клиенти закупили карта за серия процедури има големи отстъпки.

Ако искаш да се отървеш от проблемната кожа и пъпките, обади се на тел: 089 99 66 745 за да запишеш своята 30 минутна безплатна диагностика. Ще ти помогнем да откриеш решението за твоя конкретен случай.

Виж отзивите на клиенти, на които вече  помогнахме да се  отърват от акнето