Ако усещате кожата си изтощена, излъчването уморено, ако ви притесняват първите бръчки и все по-често се събуждате с торбички под очите, необходимо е да набавите антиоксиданти и вещества, които да неутрализират вредните въздействия. 

Процедурата възвръща жизнеността, отстранява симптомите на умора, избистря тена, успокоява оттоците, премахва торбичките под очите, стимулира нова жизненост и свежест.

За хората живеещи в градска среда, както и в случаите, когато е имало прекомерно високи дози слънчево облъчване, грижата за изчистване на токсините и вредните свободни радикали изисква допълнително снабдяване на кожата с активни съставки и антиоксиданти, за подобряване на процесите в нея.

Подходяща е за мъже и жени, работещи в затворени помещения, на изкуствено отопление и осветление, престояващи дълги часове пред монитор, в среда с излъчвания или след прекаляване със слънчеви бани. Няма ограничения за възрастта. Процедурата е приложима при всички видове възрасти.

  1. Подготовка за процедурата – демакиаж.
  2. Детокс пилинг с черна пудра – абсорбира токсините, избистря тена, заглажда повърхностно, подобрява способността на кожата да абсорбира последващите активни вещества. Кожата се освежава моментално, изчезва сивкавия и уморен тен.
  3. Доставка на витамини, минерали и клетъчни активатори в дълбочина чрез апарат за ултразвук и сонофореза. Витамините възстановяват естествената структура на кожата и поддържат естествения баланс  на съдържанието на масла и влага. Особено бързо ефектът се забелязва в зоните на околоочния контур и устните – кожата става мека, нежна, гладка и по младежки набухнала.
  4. Лимфен дренаж на лице – отстранява токсините, подобрява лимфното движение, отстранява оттоци и стимулира защитните функции на кожата
  5. Лифтинг маска с водорасли, антиоксиданти и витамини. Водораслите стимулират мощно производство на еластин и колаген, дренират токсините, освобождават тъканите от застойни течности и излишни вещества. Кожата бързо възвръща еластичността си, ефектът е мигновено заглаждане и освежаване.
  6. Интензивна хидратация с лифтинг серум с хиалуронова киселина на марката „Легенда“
  7. Финален дневен  хидратиращ крем с УВ защита на „Легенда“

Ако искате да отстраните следите от умора, сивкавия тен и да получите свеж и младежки вид на лицето, запишете час за безплатна 30 минутна консултация  на телефон: 089 99 66 745.

Ако тази статия ви е харесала, вероятно ще ви бъде интересно да видите и:

Ако лицето изглежда уморено, въпреки качествената козметика