KristalПроцедура, която подпомага отстраняването на излишния себум, дълбоко хидратира и стимулира еластичността на кожата. 

Особено подходяща за:

 • Уморена,стресирана и загубила жизненост мазна кожа,
 • Дехидратирана мазна кожа,
 • Бързо замърсяваща се зряла мазна кожа

Процедурата КРИСТАЛ :

 • Подобрява „релефа“ на кожата, стяга контурите.
 • Изглажда и изтънява уплътнената мазна кожа
 • Намалява омазняването и регулира себоотделянето,
 • Избистря тена,
 • Подсилва еластичността,
 • Дава жизнен тонус и младежко излъчване,
 • Дезинфекцира и намалява до минимум въэможността да се въэпалява, предпазва от образуване на комедони.

Основни етапи на процедурата:

 1.  Подготвителен етап на процедурата : Нежното почистващо действие се осъществява чрез  екстракт от слез  и Д-пантенол. . Създава неповторим комфорт и усещане за „скърцаща” кожа, без да излага кожата на опасност от изсушаване и дехидратация. Балансира се себоотделянето, спомага се свиването на порите и  кожата е осезаемо чиста. Продуктът рязко намалява темпото на образуване на комедони, предотвратява възпаления  и подпомага оздравителните процеси.
 2. Хидратация и дискретен гомаж- пилинг– този етап от процедурата  деликатно  и безрисково се отстраняват вроговени клетки от повърхостта на епидермиса с което осигурява по-надеждно усвояване на активните съставки, поставени в следващия етап . Видимо се подобрява качеството на кожата , благодарение на ензима от папая и успокояващото въздействие на уреята. Тази стъпка от процедурата подобрява  кожното дишане и хранене.  Антиокислителния характер на Shea Butter / масло от карите/  подпомага бързото възстановяване на увредените от външни въздействия клетки, стимулира регенериращите и обновяващи процеси , подобрява защитните функции на кожата. Още на този етап от процедурата кожата е видимо избистрена, тонизирана и освежена.
 3. Лифтинг масаж със специален интензивно хидратиращ  масажен крем за мазна кожа. Богатото съдържание на витамини осигурява на кожата бързо стимулиране на клетките, засилва процесите на регенерация. Благодарение на биологично активните вещества и масла от жожоба, карите и бадемово масло  се осигурява моментална хидратация на кожата,  повишава нейната еластичност. Стимулирането на  регенерацията  затваря рани, драскотини, синини, отстранява белези, стрии. Не допуска развитие на кератози. Активизира еластино-колагеновата мрежа, осигурявайки екстремно подмладяващо действие, повишава тургора, отстранява отпуснатост, сухота и раздразнение. Екстрактите от розмарин, зелен чай, салвия успокояват чувствителността на кожата, изграждат надеждна защита и осигуряват противовъзпалителен ефект при проблемна кожа.
 4. Маска – хидратираща, себорегулираща лифтинг маска.
 5. Дълбоко хидратиращ серум с хиалуронова киселина – възвръща мекотата на кожата, подобрява защитата, подпомага бързото възстановяване на кожата след възпаления.
 6. Матиращ, себорегулиращ крем с УВ защита – хидратира, предпазва от образуване на комедони, перфектна основа за грим при мазна кожа.

Програмата „Кристал“ се прилага като профилактична или поддържаща при хора с мазна кожа, които  са преминали през лечение на акне.

Допълващи варианти на процедурата:

 • КРИСТАЛ ВИП –  Базова програма „Кристал“ + фотоподмладяване с най-новата, модерна хай-тек апаратура, за цялостно подмладяване на жизнените функции на клетките.
 • КРИСТАЛ АЛГО –  Базова програма „Кристал“ + Алго маска, за дълбочинна и интензивна хидратация.
 • КРИСТАЛ ЛУКС –  Базова програма „Кристал“ + интензивно хидратиране с витамини и биологично-активни вещества.

Продуктите, с които се изпълнява програмата са на козметичната марка „ЛЕГЕНДА“, създадени от Даниела Спасова , която вече повече от 24 години помага на жени и мъже да поддържат здрава, свежа и красива кожа. 

За многобройните въздействия на лифтинг масажа можете да видите тук: