Когато акнето е засегнало по-дълбоките слоеве на кожата, след негово излекуване остават дълбоки белези , подобни на кратери. Засегната е структурата на колагена във втория слой на кожата.

Програмата е подходяща за мъже и жени, при които се наблюдават белези причинени от възпаления и обриви вследстие на акне.

Посредством редуващи се  микроубождания със стерилни атравматични игли  и  апарат за безиглена мезотерапия се осигурява стимулиране на колагеногенезата (производство на колаген), което води до видимо подобряване  на структурата на кожата,. Новият колаген запълва пространствата в белега и изравнява структурата.

Активните съставки в медицинският коктейл са богати на разстежен фактор , който стимулира мощно регенерацията на тъканите, възобновява синтеза на колаген, изглажда и заличава белези.

За разлика от други видове лечение на белези, мезотерапията не травмира кожата, въпреки, че осъществява микроубождания. В деня на процедурата кожата е леко розова, гладка и свежа. Приложението на тази програма не изисква откъсване от социалния живот, не е съпроводена с рани и лющене.

Усещането по време на процедурата е за леко издраскване на повърхността, което не е свързано с болка.

Ако търсите начин траяно да отстраните белезите от акне, запишете час за 30 минутна безплатна диагностика на кожата на тел: 089 99 66 745.

Вижте отзивите на наши клиентки, които се отърваха от белезите от акне тук: „Отървах се от белезите…