ПОВЪРХНОСТЕН ХИМИЧЕН ПИЛИНГ

подходящ за нежни, тънки и чувствителни кожи,

при които се забелязват признаци на остаряване, бръчки, неравности по кожата.

Резултати след приложение на серия от 6 процедури:

Кожата е с възстановен блясък и равномерен тен, повърхностния слой на кожата е обновен и изгладен, фините бръчици са изчезнали.

Този вид пилинг се отличава с нежното си и деликатно въздействие, без да предизвиква зачервяване, лющене и дискомфорт. Прилага се при хора с динамичен начин на живот, при които не е възможно прекъсване на социалните контакти в периодите след приложението. Обновяването на повърхностния слой става постепенно, контролирано и безопасно. Процедурата осезаемо стимулира младежките процеси в клетките и отстранява козметични недостатъци като пигментации, бръчки, понижен тонус, нарушена структура, сивкавост.

Как действа?

Млечната киселина е мощен антиоксидант, който подобрява релефа на кожата, подсилва нейните защитни и адаптивни процеси, които са особено важни за тънката и чувствителна кожа във възрастта 40+.

Има ли болка по време на процедурата?

Усещането по време на процедурата е за повърхностно щипане. Няма болка нито по време на процедурата нито след нея. Кожата е без зачервявания, свежа и тонизирана още същия ден.

За траен резултат е необходимо да се направи серия от 6 процедури  в рамките на месец и половина.

Преди приложението на пилинга задължително се прави диагностика на кожата. Ако кожата е чувствителна се прави тест за поносимост в деня преди приложението му.

Клинично доказани резултати:
• при 92% от пациентите  кожата е придобила блясък, още след 2 процедури (клинични резултати)
• при 83% от пациентите  кожата е станала по-равномерна и е придобила повече блясък, след 3 процедури
• при 100% от пациентите  значително са се подобрили участъците с фини бръчици и се е изгладила грубата структура, само след 1 процедура (клинични резултати).

Оптималните резултати са видими на 56 ден, след 4 процедури с Milk Peel и препоръчания протокол за домашна грижа.

При закупуване на серия от процедури с абонаментна карта можете да ползвате големи отстъпки от ценята.

Повече информация за видовете пилинги и техните специфики можете да видите тук

Ако искате свеж и гледка кожа, моля запишете своята 30 минутна безплатна диагностика на кожата , за да разберете коя процедура ще ви помогне най- бързо да постигнете желания резултат. Очакваме ви на тел: 089 99 66 745.