Фотоподмладяване

Процедура подходяща за зряла кожа, с видими признаци на остаряване, отпусната еластичност и намалена жизненост.

  • Подобрява еластичността;
  • Стимулира регенерацията на епидермалните клетки;
  • Подобрява жизнените функции на кожата.

С апаратът за фотоподмладяване се въздейства  върху определени видове клетки, като мигновено се стимулира тяхната жизненост. Фибробластите /клетките, които произвеждат еластин и колаген/ възобновяват динамичното производство на еластичност за тъканите, клетките в епидермиса са стимулирани към динамична регенерация. Светлинният поток дава стимулиращ ефект на процесите на обновяване на кожата. По този начин се осигурява бързо подмладяване на епидермиса, което се изразява в по-добра структура, младежки тонус и ново излъчване.

Новото поколение апарати за интензивно въздействие чрез селектирана светлина освен , че стимулират производството на еластин и колаген, подобряват качеството на тъканите като цяло и поддържат нивото на колагена от ІІІ тип. Това дава подобрена еластичност и младежки тонус, предотвратява появата на мимически бръчки и подпомага изглаждането на повърхностните бръчици.

Необходимо е приложение на процедурата 1 път на около 7-10 дена. Ефектът проличава след третата процедура. Пълната програма изисква 8-10 приложения.

Ето какво споделят клиенти, които вече направихd серия от процедури с апарата за фотоподмладяване:

„Изглеждам с 25 години по- млада след серията за фотоподмладяване“.

Ако искате свежа и млада кожа, запишете си час за 30 минутна безплатна диагностика на кожата, за да ви помогнем да изберете най- ефикасната за вас процедура. Очакваме ви на тел: 089 99 66 745.