Ако кожата ви е мазна или комбинирана, често лъщяща, с широки пори и комедони, ето процедура, подходяща за вас!

Какво постигате с тази процедура?

Сияеща, чиста кожа, загладени пори, свежест и гладкост, избистрен тен.

Основни етапи  на процедурата:

  1. Демакиаж – отстраняване на грима и нечистотиите на повърхността на кожата.
  2. Подготовка на кожата за почистване с пароозониращ уред. Благодарение на нежната озонова пара себумът в порите се втечнява, порите се отварят и се осигурява по-надеждното им почистване в следващите етапи на процеудрата. Озоновата пара обогатява кожата с кислород, дезинфекцира кожата и дихателните пътища.
  3. Дискретна екстракция на комедони.
  4. Нежно и деликатно заглаждане на кожата, подпомага затварянето на порите и заглаждане на ръбците им, стимулира бързото зарастване на рани, избистря тена, успокоява чувствителната кожа, отнема зачервяването и дискомфорта, причинен от екстракцията.
  5. Регулиране на себумната секреция, успокояване на оттоци, подобряване на оздравителните и възстановителни процеси на кожата с лечебен масаж на Жаке- Поспелов.
  6. Дълбока дезинфекция с д`арсонвал.
  7. Подпомагане на процесите на оздравяване на възпалените зони и цялостно избистряне на кожата с лечебна маска на марката „Легенда”, създадена от Даниела Спасова.  Подобрява възстановителните сили на кожата, подпомага бързото зарастване на рани, не позволява образуване на пигментации в зоните на излекувани възпаления, заглажда и подобрява релефа. Камфорът, съдържащ се в маската осигурява  антисептично и избелващо действие. Естественияят хидратиращ фактор /NMF/, действа бактериостатично, спомага за епителизиране на кожата, хидратира, улеснява кожното хранене, омекотява. Салициловата киселина /ВНА/ осигурява отпадане на готовите рогови клетки /ексфолира/, избелва, предотвратява образуването на комедони, избистря тена; Сярата предотвратява развитието на възпалителни процеси, подпомага възстановителните процеси и заздравяването на рани. Чаеното  дърво осигурява  противовъзпалително и лечебно действие, антибактериално, подпомага защитата на кожата от инфекции.
  8. Хидратация, чрез серум с хиалуронова киселина на „Легенда”. Кожата става нежна, мека и еластична.
  9. Пълноценна УВ  защита на кожата с матиращ, хидратиращ крем с SPF 50+ на марката „Легенда”.

След процедурата кожата е чиста, здрава, спокойна и красива!

Ако искате здрава, чиста и сияйна кожа, обадете се на тел. 089 99 66 745, за да запишете своята 30 минутна консултация.

Защо кожата се възстановява трудно след почистване и какво е необходимо да се направи, за да се промени това?

Колко често трябва да се прави почистване на лицето в козметичен салон?