fbpx

Интервю

Какво е важно да знаеш преди да се включиш в процедурите на Даниела Спасова?

Как се срещна с професията "Козметик"?

Не мога да кажа, че съм мечтала да стана козметик.

С професията ме срещнаха моите сериозни кожни проблеми, които не успявах да овладея години наред. Имах дългогодишно акне, пигментации, белези, сенки около очите, засилено нежелано окосмяване по лицето и тялото. Посещавах лекари, козметици, четях всякакви статии, купувах всичко, което се рекламира с надеждата да си помогна. И така в продължение на 15 години, нещата не се подобряваха от нищо, до което бях стигнала. Тогава реших, че ще се заема с кожата си. 

Изучих традиционната и медицинската козметика, обучавах се и специализирах в България, Германия, Франция, Испания. Станах професионален козметик с няколко специалности – медицинска козметика, Wellness, апаратна козметика. Запознах се с традиционните методи /фотокозметика, ароматерапия, таласотерапия/ и мединските подходи /химични пилинги, медицинска апаратура – лазери, ултразвук, радиочестотни въздействия, фотоподмладяване, мезотрапия и др/. Можеш да видиш моите квалификации тук.

Първо помогнах на себе си да се излекувам и да премахна последствията от заболяването по лицето си. Скоро ще навърша 60 години и сега, аз изглеждам много по-добре отколкото в своята младост. Създадох своя собствена козметична марка – LEGENDA и система за възвръщане на здравето при проблемна кожа, за отстраняване на несъвършенства причинени от заболявания на кожата и от остаряване, базиран на целия световен опит с който се срещнах в дългогодишното ми учене. Вече 25 години прилагам тази система и с тези продукти помогнах на стотици жени и мъже да намерят решение за своите проблеми свързани с акне, мазна кожа, пигментации, дехидратация, чувствителна кожа, отпусната и старееща кожа.

С какво се различава твоят подход и подхода на LEGENDA?

  • Имам няколко основни принципа, които работят в козметичните програми и домашната грижа с продуктите LEGENDA, които винаги дават успешен резултат

  • Създавам индивидуална козметична и домашна програма за всеки свой клиент.

Продуктите и програмите на LEGENDA не са за масовият потребител, затова не се продават в МОЛ. Индивидуалната консултация и  подходът за всеки човек е съобразен с неговите специфики- това е, което отличава LEGENDA. За мен е важно да постигам висок резултат и видимо подобряване на състоянието на кожата при всеки клиент. Това може да се случи само когато се създаде индивидуалната програма за професионално третиране и за домашна грижа.

 

  • Първата ми среща с клиент е за опознаване и диагностика.

Всеки клиент има своята индивидуална история, свързана с проблема, който го води при мен. За мен е важно да открия причината довела до промяната в състоянието на кожата, за да дам истинско дълготрайно решение.

Интересувам се кога е започнал проблема, лекуван ли е с нещо, проследявам генетичната предразположеност, събирам данни за козметични и медицински манипулации, на които е била подлагана кожата до момента.

Всичко това е необходимо, за да съобразя продуктите, темпото и методите, които ще приложа за да се постигне максимално добър резултат за възстановяване на здравето и постигането на красота и младост.

Затова и записването на час за процедура се извършва едва след като е уточнено състоянието на кожата и процедурите, които са подходящи за нея.

 

 

  • Постигането на резултати да бъде по здравословен начин

Освен да постигам резултат, за мен е важно да съхранявам дългосрочно здравето на кожата. Изучавайки медицинските подходи открих, че има такива, при които се постига временен резултат в подобряване на състоянието на кожата, но в дългосрочен план се предизвиква отклоняване от здравословното развитие на тъканта.

Да, знам, че кожата може да издържи на рязане, помпане, дозирано токсикиране/ботокс/, антибиотици, кортикостероиди, но също така знам, че тези методи водят до временни външни корекции, които нямат общо с принципите на природното здраве и дълголетие на тъканите. Вярвам, че синтетиката никога не може да доведе до красиво дълготрайно решение за кожата.

 

 

  • Постигам резултати, които да имат дълготраен ефект, а не да превръщат клиентите ми в зависими от продуктите на LEGENDA и  козметичните услуги.

Базирам подхода си върху природните принципи за живот и здраве на кожата и подпомагам изграждане на козметична култура за поддържане не само в козметичния салон, но и у дома. Защото синтетичните подходи поставят клиента в пълна зависимост от последващите синтетични намеси в кожата, стават зависими от медицинската манипулация. Когато клиентите разбират принципите на естественото здраве, могат да съдействат на програмите ми с правилно отношение към кожата при домашната грижа.

Осигурявам консултация и подкрепа по време на лечебните програми, давам информация за продукти, подходящи за домашна грижа, рецепти за домашни маски, поддържам активна връзка с клиентите си по телефон и по вайбър в дните извън процедуритe.

Какво се очаква от мен, за да стана твой клиент?

Необходимо е да имаш нагласата да спазваш моите указания в поддържането на кожата. Ако откриеш, че си допускал грешки в досегашния си подход, ще е необходимо да промениш някои свои убеждения. Аз и моят екип ще ти помагаме да изградиш нови полезни навици в грижата за красотата си.

За да станеш мой клиент е необходимо да предвидиш време за първо посещение в салона, на което да ти направя диагностика на кожата.

За да бъде максимално успешна първата ни среща, необходимо е да първо да попълниш въпросник, с който да получа цялата ми необходима информация.

От теб ще очаквам сериозно отношение, редовност в посещенията, да спазваш моите препоръки за домашна грижа към кожата.

Има ли клиенти, които не са подходящи за твоите програми?

Да! Не бих могла да постигна резултати при:

  • Клиенти, които искат с една процедура да се промени всичко, което се е получавало в резултат на много години;
  • Хора, които не могат да спазват уговорки и им липсва дисциплина за спазване на програмата;
  • Хора, които не могат да ми се доверят и търсят допълнителни продукти за да подсилят ефекта от моята работа или са склонни да отлагат, колебаят се, не могат да вземат решение, което да спазват.

Ако откриваш себе си в това описание, най-вероятно няма да имаш полза от посещенията си при мен. По-добре е да не губиш своето и моето време. Спести си времето и парите, които ще вложиш, без да има ефект.

Моите програми дават резултат, защото се прилагат по определен ритъм и с продуктите на LEGENDA за дома. Това може да се окаже пречка за хора, които са финансово затруднени.  Все пак става дума за инвестиция, която изисква средства.

Ако попадаш в тази категория, разбирам те! Била съм в това положение, мога да те разбера. Можеш много да си помогнеш, като получиш знания за своя проблем – възползвай се от безплатните статии и видеоматериали, публикувани в страницата във фейсбук Център за красота Дивна Медик и в моя блог Съвети за красота

Има ли начин да се видят резултатите ти с други клиенти?

Да, окуражавам всеки, който се колебае относно резултатите в моята работа, да види споделените мнения от мои клиенти тук: Отзиви

 

Какво е необходимо да направя, ако реша да се включа в твоите програми?

Можеш да запишеш своят час за консултация и да попълниш въпросника тук.

Ако не мога да се включа сега, мога ли да получавам информация, която да ми е полезна за красотата?

Разбира се! Можеш да се абонираш за моят безплатен козметичен бюлетин, от който ще можеш лично да се информираш за професионалните ми съвети за красота по различни теми.

Направи своята регистрация тук.

Е, ДА ЗАПОЧВАМЕ!

Информация за модерни и ефикасни процедури съществува в изобилие. Хиляди жени правят експерименти с кожата си, като купуват „вълшебни” продукти и се подлагат на процедури, които се рекламират. Понякога са разочаровани и обезверени от многото обещания и липсата на резултат.

Да имаш личен козметик – консултант с професионален опит и работеща ефикасна система за здравословно поддържане е най-прекия път към гарантирано здраве и красота за кожата ти.

Спри с експериментите! Направи най-доброто за себе си като избереш истинското доказано качество. Промени живота си, направи го красив и изживей щастието да си красива и харесвана жена!

Очаквам те!

До скоро!

Shopping Cart