fbpx

Как да разбереш кой е най-подходящият слънцезащитен продукт за теб

Ти си човек, който е наясно, че в най-горещият сезон на годината е необходимо да се използва слънцезащитен продукт.

Вероятно се питаш как да подбереш най-подходящият за теб?


Искам да ти разкажа историята на една моя клиентка, която добре обяснява какво е необходимо да знаеш за продукта, преди да го купиш и преди да започнеш да го използваш.


Става дума за млада дама, на около 23 години.

В продължение на няколко години, през лятото тя използва различни слънцезащитни продукти, за да се предпазва от изгаряне и за да предотврати образуване на пигментации. Старае се да не спестява пари, купува рекламирани, скъпи продукти, елитни марки.

Всяка следваща година променя избора си. Купува различен продукт, от различна марка, защото след всяка ваканция, тя има едни и същи неприятни състояния на кожата на лицето.

Въпреки скъпата козметика, която използва, кожата й е с пигментации, със запушени пори, с комедони. До няколко дни след завръщането от море се появяват пъпки, възпаления, тенът стои неравномерно и угаснало.

Миналото лято закупи слънцезащитния крем SPF50+ на марката ЛЕГЕНДА.

За първи път, завръщайки се от ваканцията на море, кожата й беше чиста, без запушени пори, с равномерен златист тен. За първа година посрещна есента без пигментации, без възпаления и без комедони.

Сподели с радост, че изпитва удоволствие при нанасяне на слънцезащитния крем на ЛЕГЕНДА, защото попива лесно, разнася се равномерно, не стои като бяла паста. Харесва й усещането за мека, сочна и хидратирана кожа. Радва се на липсата на мазнина и лепкавост, която е усещала в продукти от други марки.

Аз като козметик, който дълги години помагам на хората да постигнат здрава, красива и чиста кожа по здравословен начин, създадох слънцезащитния крем SPF 50+ на марката ЛЕГЕНДА, за да помогна на хората да се предпазят не само от вредните слънчеви лъчи, но и от онези вредни последствия, предизвикани от масовите слънчезащитни продукти, които всяка есен наблюдавам в своите клиенти.

Години наред наблюдавам състоянието на хората с мазна и проблемна кожа, което се влошава след завръщането им ваканция.

Години наред през есента правя избелващи и реструктуриращи козметични програми при клиенти, които са загубили равномерния тен и гладкост на кожата, въпреки, че са използвали стриктно сланцезащитни продукти.

Водя си лична статистика за състоянието на кожата при клиенти, които имат склонност към пигментации. Наблюдавам как изглежда кожата им след използване на масовите козметични слънцезащитни кремове, дори и най-рекламираните и най-скъпите. Години наред, есента стартира с избелващи или анти-акне програми при клиенти, които са използвали слънцезащитни кремове от масовите марки.

Дългогодишният ми опит ми помогна да открия кои качества да дам на слънцезащитният крем на ЛЕГЕНДА, за да помогна на хората да получават здравословен тен, чиста кожа, съхранена младост, без пигментации и възпаления след завръщането им от почивка.

Продуктът на ЛЕГЕНДА за предпазване от слънце прекрасно съдейства за поддържане на добрите резултати от нашата анти-акне програма, при клиенти с проблемна кожа, благодарение на коензим Q10. При хората с хронично акне, които пътуват, сменят климата, начинът на живот, храната, кожата вече не реагира с дълбоки възпаления, поява на повече комедони, интензивно омазняване благодарение на кремът на ЛЕГЕНДА. Деликатното хидратиращо действие прави кожата нежна, със свеж хавайски тен, без да я омазнява и запушва.

Кремът се нанася нежно и попива бързо, без да оставя мазна следа.

Леката и ефирна консистенция го прави подходящ като основа за грим през лятото.

Вероятно се питаш как да комбинираш слънцезащитния крем на ЛЕГЕНДА с останалите козметични продукти.

 

Как да комбинирам досегашните козметични продукти със слънцезащитните?

 

Ако и ти искаш да преминеш през лятото с надеждна защита на кожата, без да получиш комедони, пъпки и омазняване, поръчай своят слънцезащитен крем на ЛЕГЕНДА тук:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart