fbpx

Подмладяване и лифтинг за мазна кожа

Ако си с мазна кожа и искаш да подобриш еластичността, да избистриш тена и да подмладиш кожата, тази процедура е за теб!

Дълги години се тиражираше твърдението, че мазната кожа не остарява така бързо както сухата.

Всеки, който има мазна кожа и е във възрастта на зрелостта се е срещнал с истината! Кожата остарява, но по различен начин – с подпухналост, отточност, неравномерна структура, отпускане на лицевия силует, тъмни кръгове около очите и бръчки. Присъствието на повече мазнина в кожата прави тена сивкав и тъканта изглежда по-груба и дебела.

Старите козметични школи проповядваха, че кожата може да се поддържа млада единствено с подхранващи мазни масажи и тежки мазни кремове.

Познавайки добре нуждите на мазната кожа в зряла възраст, създадох уникална процедура за подмладяване и лифтинг, която можеш да видиш във видеото.

Благодарение на комбинацията от въздействия на ръчния лифтинг масаж и активния колаген се постига мощно подмладяване и повдигане на лицевия контур.

Специалната формула с ензими и антиоксиданти, приложени в процедурата изсветлява пигментациите, избистря тена, премахва тъмните кръгове около очите и повишава младежката енергия на тъканта. Тя става нежна, гладка и с равномерен тен.

Искаш ли да постигнеш младост и красота без болка и без инжекции?

За да разбереш повече за нашите процедури и цени или да запишеш час за процедура влез тук: https://divnamedik.com/konsultatsia/

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart