Благодаря ти за проявения интерес към процедурите в салон Дивна Медик!

Аз вярвам, че най-успешната козметична процедура е тази, която е подбрана специално за теб, според твоите индивидуални специфики, нужда на кожата, очаквания. Затова, на тази страница няма да намериш списък с процедури и ценовата им стойност. Това, което ще откриеш тук е възможността да тръгнеш по пътя на здравата и красива кожа по най-правилният начин, точно за теб.

Дългогодишният ми професионален опит и многобройните квалификации изградиха моят холистичен здравословен подход, който е съобразен с:

  • Възрастта;
  • Наследствените характеристики и генните особености;
  • Начинът на живот и /не/здравословните навици;
  • Общият здравен статус и др.

Ако чувстваш нуждата да се погрижиш по здравословен и естествен начин за своята кожа, ако имаш кожен проблем за който не намираш решение, ако искаш да научиш как да се грижиш за кожата си у дома – заповядай в салон Дивна Медик. Първото ти посещение при мен ще бъде за диагностика на кожата + индивидуална консултация.

По време на нашата първа среща ще се запозная с твоята кожа, ще ми разкажеш как се грижиш за нея и какво желаеш да подобриш в нейното състояние. Аз ще те запозная с истинските нужди на кожата ти, с процедурите, които са подходящи точно за теб, ще съгласуваме ритъма на посещения в салона.

И това не е всичко!

  • Ще разбереш всички важни специфики на твоята кожа и какво е нужно да правиш, за да я поддържаш млада, здрава и красива до последно.
  • Ще ти изготвя индивидуална козметична програма за домашна грижа, която да бъде в полза на професионалната ни работа.
  • Ще имаш личен консултант-козметик, който да отговаря на всички възникнали въпроси, свързани с красотата и здравето на кожата ти.

Заяви своето желание за ДИАГНОСТИКА и ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ от тук.