fbpx

SPF 50+ на ЛЕГЕНДА-най-добрият крем за слънчева защита, който съм ползвала в живота си!

Гергана Радович е холистичен терапевт. Има културата и познанието за връзката между това, което слагаме на кожата и общото здраве. Ползвала е всякакви мазила за защита от слънцето, но сега, когато е открила ЛЕГЕНДА тя признава, че не е ползвала нещо по-добро!

Гергана е със суха и чувствителна кожа. Омръзнали са и болките и страданията от изгаряне. Като всеки човек, тя споделя, че има нужда от слънце. Именно за това сега тя е щастлива! Откакто ползва слънцезащитния крем на ЛЕГЕНДА тя има прекрасен тен, постигнат без зачервяване, болка и сърбеж, без нужда от мазане с кисело мляко след плаж.

Това, което много и харесва е, че кремът се нанася лесно, бързо попива, не остава мазен филм. И в същото време кожата прави красив летен тен по приятен и лесен начин.Ако искаш и ти да постигнеш мека и еластична кожа,  с красив тен, поръчай своят слънцезащитен продукт на Легенда от тук.

Ако искаш да постигнеш тези резултати, но се колебаеш кои продукти са най-добри за твоята кожа, запиши час за безплатна консултация от тук.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart