Project Description

Преди да направя ИНДИВИДУАЛНАТА анти акне програма на салон Дивна Медик, не можех да си представя да изляза навън без фондьотен с цел да прикрия упоритите несъвършенства. Сега вече той просто не ми е необходим. Самото ми излъчване се промени, чувствам се подмладена и сякаш преродена (да вметна, че програмата има не само лечебен, но и с подмладяващ ефект). И никой не може да повярва, че някога съм имала проблеми с кожата на лицето си. Вече имам самочувствие и увереност на красива жена, а това е магнетично.

Още при първото ми посещение в салона ме впечатли индивидуалния им подход към всеки клиент, топлото и позитивното  отношение. Много внимателно и разбираемо ми беше обяснено какво е състоянието на кожата ми, от какво се нуждае тя, какви терапии и процедури са подходящи за нея. Беше ми изготвена ИНДИВИДУАЛНА (подчертавам) анти акне програма, което не бях получавала като услуга в никой друг салон преди това. Това беше моята програма, съобразена с моята кожа, с моя проблем, с моите възможности.

Програмата е вълшебна. Уникална и незаменима. Тя е изключително щадяща, без зачервявания, отоци и подпухвания, не крие никакъв риск за кожата. Това мога да го гарантирам аз, която съм с изключително чувствителна и реактивна кожа. След нея можете спокойно да станете, да продължите деня си с усмивка и без да имате притеснения, че е извършвана манипулация с лицето ви. В същото време тя е ефективна и резултатна, и най-вече даваща трайно решение на проблема с акнето.

Ако някой има съмнение за качеството на лечебната програма на салон Дивна Медик, може да ми пише на e-mail: ekpopova@abv.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.

 

Катя Попова