Project Description

Казвам се Марина Янева, на 24 години.  Посещавам Дивна Медик от почти една година, а с акнето се борих дълги години – около 5.

Появи ми се на 18 годишна възраст – изведнъж. Започнах да ходя по различни дерматолози, като всеки един от тях ми изписваше или противозачатъчни или антибиотици, заедно с всевъзможни кремове против акне на всички известни марки, които рекламират по телевизията.

Пробвах какво ли не, но всичко, което ползвах беше с временен ефект, след време акнето се възвръщаше с пълна сила.

Може би само хората с този проблем ме разбират, но чувството да нямаш желание да се покажеш навън е ужасно.


Анти акне терапия в салон Дивна Медик

Не исках да изляза без грим дори до близкото квартално магазинче. Акнето е много неприятно както за момичетата, така и за момчетата. Ние, момичетата, поне можем да го прикрием малко или много с грим, който пък от своя страна вреди повече и акнето се задълбочава. Но това беше моето спасение да се покажа навън.

Пробвах и доста диети, и ограничения, защото за никой не е тайна, че състоянието на кожата е пряко свързано с храната, която поемаме. Определено имаше резултат, но не достатъчен.

Освен вътрешно, акнето иска и козметична поддръжка външно.

Разбрах за Дивна Медик от клипче в интернет, понеже постоянно се ровех в статии и клипове. Случайно реших да изгледам презентацията на Даниела Спасова.

След всичко, което чух за нея и подробното обяснение за акнето, реших, че само диетата няма да премахне остатъците ми от акне и отидох на консултация.

След като ми предложиха програмата анти-акне много се чудих дали да пробвам. Бях отчаяна максимално и повярвах на Даниела, че ще ми помогне, след като тя ми сподели и своята лична история с акнето.

Вече година ходя всяка седмица и мога да кажа, че освен, че там се чувствам като вкъщи, имам изключителни резултати с лицето. Състоянието ми в момента няма нищо общо с преди година – две.

селфи мИскам да посъветвам всички, които може би като мен се чудят дали да опитат, не се замисляйте – Дивна Медик е мястото, на което ще Ви обърнат нужното внимание и ще Ви дадат съвет от какво точно се нуждае вашата кожа. А резултата може да видите сами от снимката ми.

Нещото, което ме радва най-вече е, че вече имам самочувствието да изляза и с доста по-малко, а и понякога без никакъв грим, за което преди даже и не можех да си помисля.

Благодаря на екипа на Дивна Медик за помощта и обещаните резултати.

Като заключение искам да спомена, че ефекта не идва толкова бързо, колкото искате, просто акнето изисква безкрайно търпение и упоритост, както и постоянство.

Успех на всички!  И както казва моята козметичка Вики:  “ акнето не е по-упорито от теб“.  🙂

mm_yaneva@abv.bg