Project Description

От петнадесет годишен страдам от акне. В началото не му обръщах внимание, мислех си, че с времето ще отмине, но ставаше все по-зле. Около година по-късно реших да започна някакво лечение – ходих на дерматолог, посетих няколко дерматологични клиники и дерматолози, използвах серията на „Акне аут“ и някои други кремове и лосиони, които дерматолозите ми предписваха,  но ситуацията не се подобряваше. Няколко месеца по-късно спрях да използвам кремовете и лосионите, защото нямаше положителен резултат от тях. През следващите 2-3 години отново спрях да обръщам внимание на проблема, надявайки се, че ситуацията ще се подобри с времето.

Когато навърших 20 години, отново имах акне, но в малко по-лека форма от преди. Тогава си купих машинка за бръснене на Philips с цел по-лесно и бързо бръснене – това се оказа лоша идея в последствие. Няколко месеца по-късно акнето ми започна да се влошава, особено около брадата. Започнах да се мажа с етерични масла – в началото имаше подобрение, но кожата ми продължаваше да се възпалява. Бях в безизходица, имах сериозен проблем, а не знаех как да го реша. Какво ли не бях опитал и нищо не помогна. И все пак знаех, че проблемът има решение…

Бях на 22 години, когато през януари 2019 година реших да се консултирам с Даниела Спасова и заедно с нея да намерим решение на проблема веднъж завинаги. Започнах анти-акне програмата, която тя ми изготви, спазвах инструкциите й за домашна грижа за кожата, спрях да използвам машинката за бръснене на Philips (с Дани решихме, че ще бъде по-добре да започна да използвам обикновена самобръсначка, защото машинката може да предизвика възпаления на космените фоликули). Кожата ми започна да се подобрява доста бързо, след 5-та процедура беше в много по-добро състояние от преди. Възпаленията постепенно намаляваха, белезите избледняваха и след 6-месечно лечение кожата ми е здрава, много по-спокойна и не се възпалява както преди.

Сега съм в поддържаща програма, продължавам да използвам някои от продуктите на Даниела Спасова и се чувствам много добре. Заедно с нея и екипът на „Дивна медик“ успяхме да решим проблема, който имах в продължение на цели 8 години.

Благодаря ви!!!

Всеки, който има въпроси относно моята история и резултата от лечението, може да ми пише на имейл: ivailo.damyanov3210@gmail.com