Project Description

От 5-6 години имам активно акне.  Имах дълбоки, червени и болезнени пъпки, които се опитвах да прикривам с фондьотен. Ходих на различни места на козметик. Нямах никакъв добър резултат. Сядаш, настискват те и те отпращат.   Пъпките по лицето са нещо, което няма как да се скрие. Когато се подготвях за излизане исках да не се виждат, но те бяха навсякъде – червени и гнойни. Не само, че се виждаха, но и много ме боляха като си подпирах лицето с ръка. Бях пробвала процедури при различни козметици, но резултатът не само не беше положителен, а даже ставаше по-лошо. Разбрах, че некомпетентните козметици могат да влошат състоянието стократно. Видях го на себе си от многото козметици при които ходих.

А в салон „Дивна Медик” получих програма, получих лечение. Резултатите са: чиста кожа, гладка, без лъскавината от мазнина. Нямам вече болезнени червени, дълбоки пъпки. Научих много неща за моята кожа, получих хубави полезни съвети за моето поддържане у дома, изградих си нови, полезни навици. За мен е особено важно, че създадох прекрасни взаимоотношения с хората от екипа, защото за мен е важно да контактувам с ценни истински хора.

Супер доволна съм, излизам навън спокойно без грим.  Харесвам се като се погледна в огледалото –  нямам вече ония дълбоки подкожни  и болезнени пъпки. Вече не се стискам, не си правя рани. От доброто отношение на козметиците в  салон „Дивна Медик” промених и себе си. Индивидуалното отношение, разговорите с тях ме мотивираха да променя някои лоши навици. Много важно за мен е доброто отношение, което беше важна предпоставка за добрите резултати.  Много съм щастлива от факта, че сега, когато излизам вечер не слагам фондьотен. Вече няма какво да прикривам.

Готова съм на всеки да разкажа своята история. Ако някой иска да ми зададе въпрос и да разбере още нещо можеи да ми пише на имейл:   bilyana.dramliyska@yahoo.com